Σεισμός στον Μελιγαλά από χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές
Λαμπρή ήταν η τελετή Μνήμης στον Μελιγαλά Μεσσηνίας για τους χιλιάδες υπό των κομμουνιστών σφαγιασθέντες τον Σεπτέμβριο του 1944. Από τότε έχουν περάσει 68 χρόνια, αλλά η μνήμη των εγκλημάτων παραμένει άσβεστη.Με επικεφαλής τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που παραβρέθηκαν στην επέτειο της σφαγής του Μελιγαλά, τα μέλη της Χρυσής Αυγής καταχειροκροτήθηκαν κατά την προσέλευση τους στην εκδήλωση, από τον Λαό που πλέον δείχνει να αφυπνίζεται και να αντιλαμβάνεται το μεγάλο θέατρο που παίχτηκε στην πλάτη του με την "μεταπολίτευση".

Οι Χρυσαυγίτες με ελληνικές σημαίες και σημαίες του κινήματος φώναξαν με ψυχή όλα τα συνθήματα που φώναζαν οι επικεφαλής τους. Συνθήματα όπως: "Αλήτες, φονιάδες, κομμουνιστές", "ο λαός δεν ξεχνά τους προδότες τους κρεμά", "αναρχικοί και μπολσεβίκοι, αυτή η γή δεν σας ανήκει" και φυσικά το σύνθημα των συνθημάτων. "Πατρίδα,τιμή, Χρυσή Αυγή"...
Ο ομιλητής Γιάννης Μπουγάς, καθηγητής – απόδημος από τον Καναδά, είπε ότι η εκδήλωση δεν είναι γιορτή μίσους και χαρακτήρισε "μοναδικό και ανατριχιαστικό το έγκλημα του Μελιγαλά". Μίλησε για παραποίηση του εγκλήματος στην αριστερή βιβλιογραφία και ζήτησε να επισκεφθεί το Μελιγαλά κάποιος πρωθυπουργός, όπως πρωθυπουργοί έχουν επισκεφθεί τον Αη Στράτη και τη Μακρόνησο.


Εκ μέρους του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, κατατέθηκε το πρώτο στεφάνι της εκδήλωσης από τον Βουλευτή Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά.
Συγκλονιστική ήταν η ομιλία του Συναγωνιστή, Ηλία Παναγιώταρου, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα των κομμουνιστικών εγκλημάτων στο χθες και στο σήμερα, επικαιροποιώντας ένα ζήτημα που δεν έληξε ποτέ... Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, που μίλησε για καινούργιους συμμορίτες, Δεξιούς και Αριστερούς, είπε χαρακτηριστικά πώς "Οι γιορτές αυτές είναι γιορτές μνήμης και όχι γιορτές μίσους. Τώρα που η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει, αυτές οι γιορτές θα γίνουν εθνικές".