Απάντηση στα τρωκτικά της ΑριστεράςΟ ρατσισμός των αντιρατσιστών - "Υπάνθρωποι οι Χρυσαυγίτες για το "Ποντίκι":
"Ο πάτος αυτός της τροφικής αλυσίδας που εκπροσωπεί η συμμορία τραμπούκων της Χρυσής Αυγής έχει ξεπεράσει κάθε ανεκτό όριο και μας θέτει κατά τραγικό τρόπο ενώπιον μιας τρομακτικής πραγματικότητας, στην οποία πρέπει να δώσουμε τη δέουσα προσοχή και την άμεση προτεραιότητά μας ως άτομα, ως κοινωνία, ως πολιτεία. Η προσβλητική για τον ανθρώπινο πολιτισμό παρουσία των υπανθρώπων της Χρυσής Αυγής κινδυνεύει να θεμελιώσει στη χώρα μας μια εφιαλτική πραγματικότητα, της οποίας ήδη ζούμε τα πρώτα επεισόδια."

ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ, ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012, ΣΕΛΙΣ 46

Ο αριστερός τρόπος σκέψης είναι μια νόσος που σπανίως ιάται. Εγκαθίσταται στον εγκέφαλο, συνήθως σε νεαρά ηλικία, και από εκεί αλλοιώνει όλες τις λειτουργίες του ανθρώπου. Έτσι εξηγείται πώς άνθρωποι που είναι αντικειμενικά έξυπνοι καταλήγουν τόσο ανόητοι και εμπαθείς και τόσο μακριά από την πραγματική ζωή. Διάβασα το άρθρο που υπογράφεται από τον xenofonb@ … κλπ στην εφημερίδα "Το Ποντίκι" της Τετάρτης 17 Οκτωβρίου 2012, και αναρωτιέμαι. Πόσο χρόνο και προσπάθεια κατανάλωσε για να καταλήξει στις συγκεκριμένες ύβρεις και τα τραβηγμένα ευφυολογήματα;

Ας του προσφέρουμε την προσήκουσα μεταγλώττιση:

«Τραμπούκοι». Οι αριστεροί εργατοπατέρες που αδειάζουν στα σύσκολα τους εργαζόμενους.
«Γκαγκστερική συμμορία». Η πολιτική κάστα που λυμαίνεται την Πατρίδα μας.
«Ο πάτος αυτός της τροφικής αλυσίδας που εκπροσωπεί η συμμορία τραμπούκων της Χρυσής Αυγής». Ο απόπατος της ανοησίας και της εθνικής προδοσίας που εκπροσωπούν τα ροζ κανίς της παγκοσμιοποίησης.
Στα έωλα επιχειρήματά του. Ο συγγραφέας του άρθρου μη έχοντας ιδέα για τα όσα ίσχυαν στην Αθήνα της αρχαιότητος σχετικά με τους δούλους, ποιοι ήσαν οι πολίτες και ποιοι οι ξένοι, επιδίδεται σε λογικά άλματα ταυτίζοντας τον Αίσωπο με τους σημερινούς λαθρομετανάστες. Αγνοώντας την αισθητική αντίληψη του αρχαίου κόσμου, προσκολλάται σε μιαν εξ ιδεολογίας λατρεία του άσχημου.

Η αγραμματοσύνη ακολουθείται από την γελοιότητα όταν ο επίσης αδιάβαστος στα της σύγχρονης πολιτικής αλλά εμμένων στο να εκφέρει γνώμη αρθρογράφος αναφέρει ότι «Σαφής και ομολογημένη πρόθεση της Χρυσής Αυγής είναι να προβεί σε πογκρόμ εναντίον των νηπίων». Πόση ανοησία μπορεί να χωρέσει ο εγκέφαλος ενός Αριστερού ώστε να συγχέει τα στατιστικά στοιχεία με τα ονοματεπώνυμα; Κατά τα λοιπά οι ύβρεις είναι το μοναδικό καταφύγιο των παρακρατικών τρωκτικών. Αν και ο αρθρογράφος χαρακτηρίζει «προσβλητική για τον ανθρώπινο πολιτισμό» την παρουσία των «υπανθρώπων της Χρυσής Αυγής», είναι και θα είναι αναγκασμένος να υποστεί την πραγματικότητα της ύπαρξής μας, όσο και αν αυτή προκαλεί τρικυμία που διασαλεύει το πλήρες αριστερών περιττωμάτων στενόμυαλο κεφάλι του.
Προσβολή της Ελλάδος και της δημοκρατίας είναι ο δημόσιος λόγος ατόμων που αν και τυφλωμένα από τις αριστερές τσίμπλες διατείνονται ότι διαθέτουν αρκετή αντίληψη της πραγματικότητας, ώστε να εκφέρουν δημόσιο λόγο εν ονόματι του Ελληνικού λαού. Επόμενο είναι τα άτομα αυτά να βρίσκουν καταφύγιο σε καθεστωτικές φυλλάδες που νεκρανασταίνουν κατά καιρούς οι υπηρεσίες, όταν τα πράγματα ζορίζουν και χρειάζεται να έχουν τις αγαπητές τους «Ελένες» στο speed dial του κινητού τους.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ