Φωνάζουν οι κλέφτες να φύγουν οι νοικοκυραίοι. Ατέλειωτη μπόχα στο “συνταγματικό” ΠΑΣΟΚ - 2 εκατ. δολλάρια "ξέχασε να δηλώσει" η σύζυγος του Γιάννου

Η εφημερίδα Realnews αποκαλύπτει πως οι ορκωτοί λογιστές της Επιτροπής "Πόθεν Εσχες" διαπίστωσαν ότι η Σταυρούλα Κουράκου, σύζυγος του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου, δεν έχει δηλώσει τα χρήματα που είχε καταθέσει σε υποκαταστήματα της HSBC στη Γενεύη. Το ποσό υπερβαίνει τα 2 εκατ. δολάρια! Το όνομα της Σταυρούλας Κουράκου εμφανίζεται στη λίστα Λαγκάρντ, στον αριθμό 919, ως «Kourakou Stavroula-businesswoman». Το πόρισμα της Επιτροπής βρίσκεται από την Πέμπτη στα χέρια του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος εντός 20 ημερών να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Για αυτά τα... μικροπταίσματα ύψους κάποιων εκατομμυρίων ευρώ θα αναλάβετε κάποια συνταγματική πρωτοβουλία κ. Βενιζέλο; Ξέρετε πολύ καλά ότι τόσα χρόνια το διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ φέρει την κύρια ευθύνη για την οικονομική κατάρρευση, την κρίση αξιών και την κατάντια της Πατρίδας μας. Οι μέρες που μπορούσατε να παραπλανήσετε τον ελληνικό Λαό με υποσχέσεις και τσιτάτα έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και η λαϊκή ετυμηγορία στις ερχόμενες εκλογές απέναντι στο ΠΑΣΟΚ θα είναι αμείλικτη!