ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑΜια «περίεργη» (όπως την χαρακτηρίζουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ) επίθεση έγινε χθες αργά το απόγευμα στη λαϊκή αγορά των Πατησίων, στην οδό Κροκίδα και Παπαναστασίου. Ενώ η λαϊκή αγορά είχε τελειώσει και είχαν μείνει κάποια άτομα –Έλληνες εργαζόμενοι- που καθάριζαν το χώρο, μια εγκληματική συμμορία αποτελούμενη από καμιά 20αριά άτομα, που φορούσαν κράνη και κουκούλες, τους επιτέθηκαν με ρόπαλα και τους ξυλοκόπησαν. Αφού ολοκλήρωσαν το «έργο» τους, τους βούτηξαν και πορτοφόλια, κινητά κ.τ.λ. Οι τραυματίες τελικά ήταν δύο, που μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό, ενώ οι δράστες εξαφανίστηκαν.
Ποιοι είναι οι δράστες; Πρόκειται για αναρχοκομμουνιστές που επιτέθηκαν στους Έλληνες εργαζομένους της αγοράς, ως «απάντηση» σε επεισόδιο που έγινε προχθές στην λαϊκή αγορά της Καλλιθέας, μεταξύ Ελλήνων πωλητών της αγοράς και Αιγύπτιου λαθρομετανάστη, ο οποίος έφερε την πραμάτεια του και πωλούσε δίπλα στους υπόλοιπους με το έτσι θέλω, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την αντίδραση των Ελλήνων πωλητών. Η επίθεση φυσικά «χρεώθηκε» σε άτομα «που φορούσαν μαύρες μπλούζες με το έμβλημα της Χρυσής Αυγής», αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Έτσι, οι αναρχοκομμουνιστές αποφάσισαν να πάρουν «εκδίκηση» χτυπώντας και τρομοκρατώντας τους Έλληνες εργαζομένους.

Τα πάντα καλά πληροφορημένα καθεστωτικά ΜΜΕ, ενώ ξέρουν την αλήθεια δεν τη γράφουν, για να μην εκθέσουν στα μάτια των Ελλήνων τους εξωνημένους παρακρατικούς της Νέας Τάξης Πραγμάτων!