Ρουμάνοι διαρρήκτες έκλεψαν 18.000 ευρώ από το σπίτι ηλικιωμένου στη ΖάκυνθοΡουμάνοι ήταν οι διαρρήκτες που εισέβαλαν την περασμένη Τρίτη σε σπίτι στις Βολίμες Ζακύνθου και έκλεψαν από τον 71χρονο ιδιοκτήτη 18.000 ευρώ.

Οι αστυνομικές αρχές, που εξιχνίασαν την κλοπή μέσα σε λίγα 24ωρα, προχώρησαν στην σύλληψη 4 Ρουμάνων, μεταξύ των οποίων και μίας 37χρονης γυναίκας, που οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ζακύνθου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες αρχικά παραβίασαν δύο αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα έξω από το σπίτι στις Βολιμές και στη συνέχεια μπήκαν σε αυτό, παραβιάζοντας την πόρτα.

Εκείνη την ώρα, ο 71χρονος ιδιοκτήτης κοιμόταν και οι κλέφτες, αφού έψαξαν στο σπίτι, εισέβαλαν και μέσα στην κρεβατοκάμαρα. Εκεί, όπως αναφέρει το imerazante, βρήκαν, μέσα στην εσωτερική τσέπη ενός σακακιού του ιδιοκτήτη, το ποσό των 18.000 ευρώ, το οποίο και αφαίρεσαν.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή των συλληφθέντων τα 18.000 ευρώ, τα οποία επέστρεψαν στο θύμα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ερευνούν την εμπλοκή στην υπόθεση και ενός κατοίκου της Ζακύνθου.