Η Χρυσή Αυγή Ηλείας και Ζακύνθου στο λιμάνι της Κυλλήνης.

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη τη Παρασκευή 03/05/2013 το πρωί, η προγραμματισμένη ενημερωτική εξόρμηση κλιμακίου συναγωνιστών από τα γραφεία Πύργου, Βάρδας και Αμαλιάδας με την συνδρομή συναγωνιστών της Δυτ. Αχαΐας και της Τ.Ο Ζακύνθου στο λιμάνι της Κυλλήνης, κατά την οποία μοιράστηκαν πέντε χιλιάδες ενημερωτικά φυλλάδια και εφημερίδες με τις θέσεις του Κινήματός μας.

Η δράση ξεκίνησε στις 9:30 το πρωί και ολοκληρώθηκε τρεις ώρες αργότερα αφού εξαντλήθηκε το υλικό μας. Το κλίμα ήταν θετικότατο, γεγονός που επιβεβαίωσε όλα όσα γνωρίζουμε αναφορικά με την διαρκώς αυξανόμενη αποδοχή της Χρυσής Αυγής σε ολόκληρη την χώρα. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα, η παρουσία των συναγωνιστών μας έγινε αντιληπτή από διερχόμενους οδηγούς εκτός αποβάθρας, οι οποίοι σταματούσαν και ζητούσαν από μόνοι τους να πάρουν το ενημερωτικό υλικό, να μιλήσουν και να φωτογραφηθούν με τους Εθνικιστές.

Ακολούθησε μια συγκινητική τελετή αντικατάστασης της φθαρμένης Ελληνικής σημαίας στην είσοδο της αποβάθρας του λιμανιού της Κυλλήνης όπου και εψάλη ο Εθνικός Ύμνος. Μοναδική υπόσχεση των συναγωνιστών στους συμπατριώτες μας, η υπόσχεση για περισσότερο Αγώνα μέχρι την τελική Νίκη!