Ζάκυνθος:Συλλήψεις Αλβανών και Βουλγάρων για κλοπέςΜια εξιχνίαση και τρεις συλλήψεις για κλοπές είναι ο απολογισμός της παραβατικότητας στο νησί μας το προηγούμενο διήμερο. Το γεγονός οδηγεί στο συμπέρασμα ότι έξαρση παρουσιάζουν τέτοια φαινόμενα στις τουριστικές περιοχές, όπου συγκεντρώνεται ο μεγαλύτερος όγκος τουριστών από διάφορες περιοχές της Ευρώπης. Πρόκειται για περιστατικά που χαρακτηρίζονται αναμενόμενα και παρουσιάζεται σχεδόν κάθε καλοκαίρι, με μεγαλύτερη ή μικρότερη συχνότητα κάθε φορά.

Στο Βανάτο

Έτσι, λοιπόν, εξιχνιάστηκε από άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας υπόθεση κλοπής σε οικία που έγινε την προηγούμενη Κυριακή το πρωί στο Βανάτο.
Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα που έγινε ως δράστες φέρονται δυο γυναίκες υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 23 και 41 ετών αντίστοιχα. οι δύο γυναίκες αφαίρεσαν με την μέθοδο της απασχόλησης από την οικία 48χρονου ημεδαπού, που εργάζονταν ως οικιακοί βοηθοί, χρυσαφικά αξίας 6.000 ευρώ περίπου.        
Στο Καλαμάκι
Στη σύλληψη ενός ζευγαριού υπηκόων Βουλγαρίας,ενός άντρα 25 ετών και μιας γυναίκας 26 ετών,προχώρησαν αστυνομικοί του τμήματος Λαγανά για κλοπή σε οικία στο Καλαμάκι. Από την έρευνα που έγινε ταυτοποιήθηκαν και οι δύο ως δράστες που αφαίρεσαν είδη ρουχισμού και διάφορες ηλεκτρικές συσκευές, ενώ το μεγαλύτερο μέρος των αντικειμένων που αφαιρέθηκαν επιστράφηκαν στην κάτοχο τους