Σε πανικό οι Προποτζήδες γιατί κάναμε Ανάσταση απέναντι από τα γραφεία μας!

Σε πανικό οι Προποτζήδες γιατί κάναμε Ανάσταση απέναντι από τα γραφεία μας!
Ο τρόμος του καθεστώτος που βιώνει τις τελευταίες μέρες της Πομπηίας είναι πρωτοφανής. Ξέρουν καλά οι σκευωροί και τα τσιράκια τους στα τσοντοκάναλα και τις φυλλάδες των νταβατζήδων πως κοντοζυγώνει η μέρα που το ορμητικό ποτάμι της Χρυσής Αυγής θα ξεβρωμίσει τον τόπο!

Το εγκάθετο "Βήμα" αφιέρωσε ολοσέλιδο άρθρο, το οποίο αναπαρήγαγαν όλα τα μέσα μαζικής εξαπάτησης για το... πρωτοφανές γεγονός πως ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηνών, Ηλίας Κασιδιάρης παρακολούθησε μαζί με φίλους και Συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής την ακολουθία της Ανάστασης στον Ιερό Ναό των Ταξιαρχών που βρίσκεται απέναντι από τα κεντρικά γραφεία της Μεσογείων.
Μάλιστα αποτάνθηκαν και σε αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος τους ανέφερε: "Η εκκλησία αυτή είναι ενοριακή όμως ανήκει στον χώρο του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και είναι ο κύριος τόπος εκκλησιασμού των αστυνομικών. Ορθώς οι φρουροί του χώρου επέτρεψαν την είσοδο στην εκκλησία του κ. Κασιδιάρη και των συνοδών του αφού οι πολίτες επιτρέπεται να εισέρχονται σε αυτήν. Μάλιστα, ενημέρωσαν για την άφιξη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής τον αξιωματικό υπηρεσίας. Όμως ασφαλώς τίθεται ζήτημα ηθικής τάξης για τους ευρισκόμενους μέσα στην εκκλησία αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ αλλά και όσους ενημερώθηκαν για την άφιξη του κ. Κασιδιάρη. Ολοι προφανώς γνώριζαν το ζήτημα της δικαστικής έρευνας των μελών της Χρυσής Αυγής αλλά και τις εντολές που είχαν δοθεί στο μνημόσυνο για τον θάνατο των δύο αστυνομικών της ΔΙΑΣ, στις 2 Μαρτίου, οπότε και εκδιώχθηκαν οι κ.κ. Κασιδιάρης αλλά και Παναγιώταρος. Η παρουσία του κ. Κασιδιάρη το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου ήταν σε μία αμιγώς θρησκευτική τελετή όμως, σε έναν χώρο των ίδιων των υπηρεσιών οι οποίες ερευνούν της υπόθεση της Χρυσής Αυγής".
Αρχικά να αναφέρουμε πως ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής μαζί με αρκετούς Συναγωνιστές δεν είναι η πρώτη φορά που πηγαίνουν σε εκκλησία και δεν υπάρχει καμία απολύτως ανάγκη να το διαφημίζουν, όπως κάνουν κάποιοι φαρισαίοι. Δεν είναι μυστικό πως την Μεγάλη Πέμπτη οι Συναγωνιστές βρέθηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Παύλου Αθηνών και την Μεγάλη Παρασκευή συμμετείχαν στην περιφορά του Επιταφίου στον Άγιο Παντελεήμονα.
Το Μ. Σάββατο ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών παρακολούθησε την αναστάσιμη ακολουθία στην εκκλησία των Παμμέγιστων Ταξιαρχών μαζί με τις υποψήφιες δημοτικούς συμβούλους Μαριλένα Κατσινοπούλου, Μαρία Ζαπάντη και Ευαγγελία Αναγνωστιάδη.
Ακόμη, η αναφορά περί "εκδιώξεως" από το μνημόσυνο των δύο αστυνομικών της ΔΙΑΣ στο Ρέντη είναι παντελώς ψευδής, καθώς οι Συναγωνιστές Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος τίμησαν τους Ήρωες που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος, όπως έκαναν και πέρσι.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων με την "Ελληνική Αυγή" απάντησε για το όλο θέμα μέσω της ιστοσελίδας newsbomb.gr:
«Επειδή πολλά λέγονται και πολλά ακούγονται πρέπει να σας πω ότι εγώ επέλεξα να κάνω Ανάσταση στην συγκεκριμένη εκκλησία διότι εκεί, στο 7ο δημοτικό διαμέρισμα, είναι η εκλογική μου περιφέρεια μιας και είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων και επίσης είναι πολύ κοντά στα Κεντρικά Γραφεία του Κόμματος. Κατά τον ίδιο τρόπο βρέθηκα τις προηγούμενες ημέρες και σε άλλες εκκλησίες του Δήμου Αθηναίων όπως για παράδειγμα στον Άγιο Παύλο, στον Άγιο Λουκά, την Μεγάλη Παρασκευή στον Άγιο Παντελεήμονα, έτσι την Ανάσταση επέλεξα να πάω στον ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών.
Η αλήθεια είναι πως όταν πήγα υπήρξε μια κινητικότητα από την πλευρά των αστυνομικών που παραβρίσκονταν στην εκκλησία. Είναι δίπλα η σχολή αξιωματικών και όπως αντιλαμβάνεστε πηγαίνουν αρκετοί αστυνομικοί. Όμως ειλικρινά δεν γνωρίζω αν αυτή η αναστάτωση είχε να κάνει με το πρόσωπό μου. Δεν νομίζω να με θεωρούν τρομοκράτη. Μετά από όσα έγιναν και μετά τις σκευωρίες εναντίον μου που κατέρρευσαν σαν χάρτινος πύργος, ε δεν νομίζω να με θεωρούν τρομοκράτη».
Εντύπωση προκάλεσε πως μόλις εισήλθαν οι Συναγωνιστές στην εκκλησία από τη Λειτουργία αποχώρησε ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. «Όμως και πάλι σας λέω δεν ξέρω αν ο άνθρωπος έφυγε, επειδή πήγα εγώ. Μπορεί να είχε κάποια υποχρέωση. Εγώ πάντως δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να του ευχηθώ καλή επιτυχία και στα νέα του καθήκοντα».