Εφημερίδα «Ακρόπολις»: Το πανικόβλητο Μαξίμου θέλει την Χρυσή Αυγή στη φυλακή πριν τις κάλπες!

Εφημερίδα «Ακρόπολις»: Το πανικόβλητο Μαξίμου θέλει την Χρυσή Αυγή στη φυλακή πριν τις κάλπες!


Ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος με αποκαλυπτικό του ρεπορτάζ στην εφημερίδα «Ακρόπολις» εξηγεί τους πραγματικούς λόγους για την βούληση του Μαξίμου να φυλακίσει όλους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής πριν τις εκλογές. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την τεράστια δημοσκοπική έκρηξη της Χρυσής Αυγής και η παράλληλη καθίζηση της Νέας Δημοκρατίας

"Τρόμος στο  Μαξίμου! Μυστική δημοσκόπηση δίνει 26% στη Χρυσή Αυγή για τις Ευρωεκλογές, ενώ 13% παίρνει η Νέα Δημοκρατία και 3% η Ελιά.

Η απολογητική και εσπευσμένη απάντηση του Προέδρου της Βουλής Ευάγγελου Μεϊμαράκη προς τις ανακρίτριες Κλάπα και Δημητρακοπούλου που χειρίζονται την επίμαχη δικογραφία της Χρυσής Αυγής δείχνει τις νέες εξελίξεις αναφορικά με την δικαστική τύχη που θα έχουν οι υπόλοιποι βουλευτές που θα βρίσκονται υπό κακουργηματικές κατηγορίες που δεν έχουν ακόμα προφυλακιστεί. Σύμφωνα με εκτιμήσεις νομικών κύκλων, το ύφος της απάντησης του προέδρου της Βουλής προδικάζει το γεγονός ότι μέχρι τις 5 Μαΐου που θα λειτουργεί κανονικά το Κοινοβούλιο θα έχουν αρθεί οι ασυλίες όλων των βουλευτών που υπολείπονται προκειμένου αμέσως μετά να κληθούν από τις ανακρίτριες και να διαταχθεί η προφυλάκιση τους. Όλη η σειρά αυτών των γεγονότων καταγράφεται στα ποινικά χρονικά ως μοναδικά ως προς την ταχύτητα της!
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Α» το Μέγαρο Μαξίμου βρίσκεται μπροστά σε μια άνευ εξήγησης, για τους θαμώνες του, τρομακτικής εκλογικής ανόδου της Χρυσής Αυγής.
Μυστική δημοσκόπηση που έγινε το τελευταίο 24ωρο καταδεικνύει ποσοστό 26% στη Χρυσή Αυγή, ενώ τα δύο κόμματα που συγκυβερνούν αθροίζουν ποσοστά 16% (13% η Νέα Δημοκρατία και 3% η Ελιά). Όπως εξήγησαν οι αναλυτές των νέων δημοκοπικών ευρημάτων σε συνεργάτες του πρωθυπουργού τοβίντεο-ντοκουμέντο με τον Μπαλτάκο ήταν η καθοριστική γροθιά που συνέθλιψε κάθε αμφιβολία για τις πολιτικές διώξεις που είχαν μεθοδευτεί εξαιτίας της εκλογικής ανόδου της Χρυσής Αυγής σε βάρος των ψήφων της Νέας Δημοκρατίας.
«Όσο αυτό προσπαθούμε να κρύψουμε, γυρίζει μπούμερανκ», εξήγησε σε συνομιλητή του πρωθυπουργού ο επικεφαλής της ομάδας που έκανε τη συγκεκριμένη δημοκοπική έρευνα. Φαίνεται όμως ότι το ένα λάθος έρχεται να σκεπάσει το άλλο!
Η απόφαση που αφορά την προφυλάκιση των υπολοίπων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, μπροστά στον τρόμο της συνεχιζόμενης εκλογικής ανόδου της είναι ειλημμένη και αφορά την συνέχιση μέχρι τα άκρα της άδικης πολιτικής δίωξης σε βάρος τους. Μήπως αυτό οδηγεί σε πτώση τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής; Όλοι στο ερώτημα αυτό απαντούν αρνητικά, αφού η φανερωθείσα αλήθεια από τα λεγόμενα του Νο2 της κυβέρνησης έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.
Κύκλοι στο Μέγαρο Μαξίμου θεωρούν πως πρέπει να «παίξουν» όλα για όλα, απαγορεύοντας ακόμα και την κάθοδο της Χρυσής Αυγής στις Ευρωεκλογές. Αυτό το ερώτημα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Α», τις επόμενες ώρες θα δοθεί εντολή σε φιλοκυβερνητική δημοκοπική εταιρεία να διεξάγει το δείγμα 2.000 Νεοδημοκρατών από όλη την Ελλάδα νέα έρευνα με το αν συμφωνούν η όχι.
Τι χρειάζεται όμως μια ακριβοπληρωμένη έρευνα αυτού του τύπου; Μια βόλτα στην πλατεία Ομονοίας με αυτό το ερώτημα, σε τυχαίους ερωτώμενους θα δώσει την απάντηση! Οι χρόνοι συνεπώς που τρέχουν είναι οι εξής: Έως τις 5 Μαΐου θα έχουν ολοκληρωθεί οι άρσεις ασυλίας, θα έχουν ενημερωθεί με έγγραφο της Βουλής οι ανακρίτριες και θα έχουν απολογηθεί οι βουλευτές. Όλα δείχνουν ότι ο προεκλογικός αγώνας του  Δήμου Αθηναίων θα γίνει με προφυλακισμένο τον υποψήφιο δήμαρχο Ηλία Κασιδιάρη.
Μια «δεύτερη σκέψη» που επικρατεί στους κύκλους που υφαίνουν αυτά τα σενάρια είναι να επιβάλουν υψηλότατη χρηματική εγγύηση στη βουλευτή Ελένη Ζαρούλια προκειμένου να την αναγκάσουν να πληρώσει, θέλοντας έτσι να φανεί η μεγάλη οικονομική δυνατότητα που διαθέτει. Η «Α» γνωρίζει πως ακόμα και 1.000 ευρώ να της βάλουν εγγύηση, η ίδια δεν θα τα πληρώσει και θα προτιμήσει να ακολουθήσει το δρόμο που βρίσκεται ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής και σύζυγος της Νίκος Μιχαλολιάκος.
Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν, το δάχτυλο του βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη βρίσκεται πάνω από το «κόκκινο κουμπί» που θα φανερώσει με ήχο και εικόνα μια ακόμα ομολογία πρωτοκλασάτου στελέχους της Νέας Δημοκρατίας και στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού που θα συνάδει με τα λεγόμενα του Τάκη Μπαλτάκου περί μεθοδευμένης πολιτικής δίωξης.
Όλα κρέμονται πλέον σε μια τεντωμένη κλωστή που αν θα σπάσει θα τινάξει το πολιτικό σύστημα στον αέρα με απρόβλεπτες εξελίξεις."