Αναστάσιμο κράξιμο Αντώναρου: Πλησιάζει το τέλος του Σαμαριστάν;

Στην  αναστάσιμη ακολουθία στην Μητρόπολη δεν παρευρέθη ούτε ένας εκπρόσωπος της κυβέρνησης. Την παρατήρηση έκανε ο Ευάγγελος Αντώναρος, παλαιόθεν στέλεχος και βουλευτής της ΝΔ, εκφράζοντας την αλγεινή εντύπωση που του έκανε αυτό, μέσω των κοινωνικών δικτύων.

«Εντύπωση μου προκάλεσε: ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ. Που είναι όλοι τους;»

Αυτό έγραψε ο Ευάγγελος Αντώναρος, όμως αλήθεια γιατί έμεινε έκπληκτος; Εδώ κάνουν παρελάσεις, αποστειρωμένες από λαό, με κάγκελα και χιλιάδες αστυνομικούς, θα τολμούσαν να εμφανιστούν στη Μητρόπολη ενώπιον χιλιάδων πιστών;
Πιθανόν να έγινε η έκκληση από τον Σαμαρά προς τον Δένδια να εκκενώσει την Μητρόπολη, προκειμένου να παρευρεθεί εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, όμως αυτό ήταν προφανώς αδύνατον. Επιπροσθέτως «οσμίστηκαν» ότι μάλλον θα ήταν εκρηκτική μετά την προσβολή της κυβέρνησης, μέσω Πιπιλή, προς την Ορθοδοξία. Αποφασίστηκε, οπότε, να μην παρευρεθούν και πρόσταξαν στα κανάλια να μην το πουν και φανεί η ντροπή τους.  
Το γεγονός ότι υψηλόβαθμα στελέχη της ΝΔ, επιλέγουν να ξεμπροστιάσουν το Σαμαριστάν σε τόσο κρίσιμες ημέρες, δείχνει φανερά την διάλυση που επικρατεί εντός της ΝΔ. Το τέλος του Σαμαριστάν πλησιάζει!