Χρυσή Αυγή: Το μοναδικό κόμμα με καθαρά χέρια

Χρυσή Αυγή: Το μοναδικό κόμμα με καθαρά χέρια


Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή"
Από τη πρώτη στιγμή που ξέσπασε ο φοβερός διωγμός κατά της Χρυσής Αυγής με τις φυλακίσεις, τις διώξεις, τις δολοφονίες και την πολιτική τρομοκρατία, άρχισαν οι φυλλάδες και τα κανάλια και μαζί με αυτούς και οι πολιτικοί της κλεπτοκρατίας να κατηγορούν την Χρυσή Αυγή για ύποπτους χρηματοδότες και μαύρο χρήμα. 
Η λάσπη τους αποδείχθηκε λόγος κενός. Και δεν μπόρεσαν να φορτώσουν στο λαϊκό εθνικιστικό Κίνημα τις αμαρτίες και τις βρωμιές που χαρακτηρίζουν το καθεστώς τους για 40 ολόκληρα χρόνια. 
Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης” λέει μια λαϊκή παροιμία, μία παροιμία που ταιριάζει απόλυτα με τους κατηγόρους μας και το ηθικό ποιόν τους. Οι κλέφτες των κομμάτων που λεηλάτησαν για 40 ολόκληρα χρόνια την χώρα και οι συνεταίροι τους στη λεηλασία “νταβατζήδες” κατηγορούν την Χρυσή Αυγή. Τις τελευταίες μάλιστα εβδομάδες τα κανάλια της διαφθοράς και οι φυλλάδες των σκανδάλων, που χρωστάνε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ άρχισαν έναν συστηματικό πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής μιλώντας για την ηθική ακεραιότητα των βουλευτών και των στελεχών του Κινήματός μας. 
Μίλησαν περί διορισμών. Ας γνωρίζουν ότι στην Χρυσή Αυγή έχουν διορισθεί επιστημονικοί συνεργάτες άτομα της εμπιστοσύνης μας και βεβαίως ανάμεσα σε αυτούς και λίγοι συγγενείς των βουλευτών. Τι θέλανε να διορίσουμε χαφιέδες της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ και της αριστεράς και όχι άτομα της εμπιστοσύνης μας; Όσο για τις αποσπάσεις δημοσίων υπαλλήλων δεν έχουμε συμπληρώσει ούτε το 50% των προβλεπομένων.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το κόμμα με τις λιγότερες αποσπάσεις δημοσίων υπαλλήλων. Στην πραγματικότητα οι διορισμοί αυτοί ισχύουν μόνο για το κόμμα και όσο είναι το κόμμα στη Βουλή και δεν πρόκειται για διορισμούς όπως τα εκατομμύρια των διορισμών που έκαναν από το παράθυρο το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. 
Ας περάσουμε σε ένα άλλο θέμα το οποίο επίσης χρησιμοποίησαν περί των δανείων των βουλευτών από την Βουλή ύψους δέκα χιλιάδων ευρώ. Γνωρίζουν γιατί έγιναν αυτά τα δάνεια; Γνωρίζουν ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής υποχρεώθηκαν από τους ανακριτές του κυρίου Μπάμπη να πληρώσουν εγγυήσεις ύψους συνολικά 160.000 ευρώ; Πού θα εύρισκαν αυτά τα λεφτά; Εάν ήταν κλέφτες σαν κάποια στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. που πληρώνουν εγγυήσεις των 500.000 ευρώ χωρίς να τρέχει τίποτε, τότε δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Πήραν λοιπόν τα δάνεια για να πληρώσουν εγγυήσεις και για τίποτε άλλο.
Εξάλλου με αφορμή την περίφημη “εγκληματική οργάνωση” έγιναν εξονυχιστικοί οικονομικοί έλεγχοι σε όλους τους λογαριασμούς όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και βγήκαν όλοι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΙ!!! Επίσης, από τις δηλώσεις τους προκύπτει ότι κανένας βουλευτής της Χρυσής Αυγής ούτε ήταν ούτε έγινε πλούσιος μέσα από την πολιτική όπως έχουν γίνει οι περισσότεροι πολιτικοί της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ αλλά και αρκετοί της αριστεράς…
Για αυτό λοιπόν ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΚΑΣΜΟΣ!!!
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το μοναδικό κόμμα με καθαρά χέρια και τα παραμύθια που πλασάρουν τα κανάλια και οι φυλλάδες των νονών της διαπλοκής και της μίζας δεν μας αγγίζου