Πυρήνας Κέρκυρας - Εκδήλωση ενάντια στο ρατσισμό κατά των Ελλήνων.

Πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 21 Μαρτίου, στην κατάμεστη αίθουσα ομιλιών του Πυρήνα Κέρκυρας, η εκδήλωση – ομιλία με θέμα : «Όχι στο ρατσισμό κατά των Ελλήνων».

Στην ομιλία του ο επικεφαλής του Πυρήνα Κέρκυρας αναφέρθηκε εκτενώς στις απειλές που προκύπτουν για την πατρίδα μας από το ανεξέλεγκτο λαθρομεταναστευτικό κύμα, στις αντεθνικές πολιτικές υπερ των παράνομων μεταναστών που τόσο η ψοφοδεξιά του Σαμαρά όσο και η αριστερή συγκυβέρνηση Σύριζα – Αν.ελ. ακολουθούν τα τελευταία χρόνια ενισχύοντας έτσι με αυτό τον τρόπο τον ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων, καθώς και στις προτάσεις της Χρυσής Αυγής για την επίλυση του σημαντικού προβλήματος της λαθρομετανάστευσης.


Την ημέρα αυτή, λοιπόν, στείλαμε και από την Κέρκυρα ένα ηχηρό μήνυμα προς το αντεθνικό κράτος που αδιαφορεί προκλητικά μπροστά στην εξαθλίωση του λαού μας, σπαταλώντας εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για την προνομιακή μεταχείριση των λαθρομεταναστών ενώ ταυτόχρονα μας βομβαρδίζει καθημερινά με ενοχικά «ρατσιστικά» σύνδρομα. Ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στην λαθρομετανάστευση και κατά της μεταναστευτικής πολιτικής της κυβέρνησης, η οποία την ενθαρρύνει προς όφελος των καπιταλιστών και εις βάρος του Λαού μας.