Πυρήνας Κέρκυρας : Δελτίο Τύπου για την Ελληνική Εθνικιστική ΠρωτομαγιάΚέρκυρα, 30 Απριλίου 2015

Ανεργία, μειώσεις μισθών, απουσία κοινωνικής ασφάλισης, λαθρομετανάστευση, εργοδοτικοί εκβιασμοί, καταπάτηση θεμελιωδών εργασιακών δικαιωμάτων, ανασφάλιστη εργασία, εργασία εκ περιτροπής με εξαντλητικά ωράρια, φτώχεια, ανέχεια, ανασφάλεια…..
Αυτή είναι η καθημερινότητα του Έλληνα εργαζόμενου στην Ελλάδα του 2015.

Η σημερινή ημέρα πρέπει να μας κάνει να αναλογιστούμε ποίοι είναι οι υπαίτιοι αυτής της τραγικής καθημερινότητας.
Δεν είναι άλλοι από το σάπιο μεταπολιτευτικό πολιτικό σύστημα, τους σοσια-ληστές του ΠΑΣΟΚ , τη νέο-φιλελεύθερη ΝΔ και τους κρατικοδίαιτους εργατοπατέρες όλης της αριστεράς, τους στυγνούς εκβιαστές της εργατικής τάξης.
Και δίπλα σε αυτούς, τα αρπακτικά όρνεα της διεθνούς οικονομικής ολιγαρχίας.

Η Χρυσή Αυγή, ο μοναδικός αυθεντικός εκφραστής των αγώνων, των πόθων και των επιδιώξεων των Ελλήνων εργαζομένων, συνεχίζει να αγωνίζεται για το αναφαίρετο δικαίωμα στην εργασία, την υγεία, την ασφάλεια, την κοινωνική δικαιοσύνη.

Η Χρυσή Αυγή τιμά τον Έλληνα εργαζόμενο και αγωνίζεται ενάντια σε όσους του στέρησαν την δουλειά και την ελπίδα. Λέμε ΟΧΙ στους διεθνείς τοκογλύφους, στο ξεπουλημένο πολιτικό σύστημα, την εγχώρια και διεθνή πλουτοκρατία και τους λαθρομετανάστες.

Καλούμε κάθε Έλληνα εργαζόμενο να συνταχθεί με το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών για να απαιτήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ το δικαίωμα στην εργασία για κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα!

Ζήτω η Ελληνική Εργατική Πρωτομαγιά!

Χρυσή Αυγή 
Πυρήνας Κέρκυρας