Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Το παρακράτος είναι εδώ, ενωμένο δυνατό

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Το παρακράτος είναι εδώ, ενωμένο δυνατό


Στις δεκαετίες τους 1950 και του 1960, η αριστερά ευρίσκετο υπό διωγμόν καίτοι είχε ένα νόμιμο κόμμα, την ΕΔΑ. Το αστικό αντικομμουνιστικό κράτος της εποχής, χρησιμοποιούσε σχεδόν φανερά όλους τους μηχανισμούς του κράτους, αλλά και του σκοτεινού παρακράτους, προκειμένου να εμποδίσει την νόμιμη πολιτική του δράση. Έκλεινε αίθουσες η ΕΔΑ για να κάνουν ομιλίες και την τελευταία στιγμή τους ακύρωναν τις εκδηλώσεις. Οργάνωναν δημόσιες συγκεντρώσεις και πριν να φθάσουν ακόμη στον χώρο της συγκεντρώσεως άλλοι είχαν συλληφθεί και άλλοι είχαν χτυπηθεί…
Την εφημερίδα τους, την “Αυγή”, φοβόταν ο μέσος αριστερός πολίτης να την ζητήσει από το περίπτερο και συνήθως την έπαιρνε κρυμμένη και διπλωμένη μέσα σε μία άλλη εφημερίδα. Την ίδια τακτική χρησιμοποιούν τα τελευταία χρόνια οι μηχανισμοί του κράτους και του σκοτεινού παρακράτους κατά της Χρυσής Αυγής.
Είναι φανερό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εκτός από τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ κληρονόμησε και το παρακράτος του. Ένα παρακράτος που δεν ενόχλησε την Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά αφού εξυπηρέτησε θαυμάσια τα σχέδιά του. Θυμηθείτε την εποχή στην δεκαετία του ’80 όταν η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πολιτικό πρόβλημα και ερχόταν από το πουθενά μία τρομοκρατική ενέργεια για να αποπροσανατολίσει τον λαό… 
Αυτό το σκοτεινό παρακράτος, που έχει βαθιές ρίζες, αντιμετωπίζει σήμερα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μαζί με τους μηχανισμούς του κράτους, οι οποίοι χωρίς να κρατούν τα προσχήματα εμποδίζουν την ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΟΜΙΜΗ πολιτική δράση της. Με κάθε τρόπο, στήνοντας προβοκάτσιες και παρέχοντας πλήρη ασυδοσία σε συμμορίες εγκληματιών, προσπαθούν να λυγίσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Σκοπός τους να παρουσιάσουν το τρίτο κόμμα της χώρας σαν μία συμμορία και αυτό το επιχειρούν με πολλούς τρόπους.
Συνεχείς οι επιθέσεις κατά γραφείων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από θρασύδειλους αλήτες, με την αστυνομία να επιτρέπει με τρόπο σκανδαλώδη τις επιθέσεις αυτές και τον αρμόδιο υπουργό στην Βουλή σε σχετικές επίκαιρες ερωτήσεις βουλευτών μας, να γενικολογεί και να σιωπά.
Ας γνωρίζουν οι διώκτες μας ότι αντέξαμε φυλακές, δολοφονίες και δολοφονικές επιθέσεις, κρατώντας ψηλά την σημαία του αγώνα, την οποία δεν πρόκειται να υποστείλουμε γιατί ο αγώνας ο δικός μας δεν γίνεται για μια θέση στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο, αλλά για ιδέες, για την Πατρίδα, για τον Λαό, για την Πίστη και την Ελευθερία.
Αυτοί οι οποίοι στήνουν κι οργανώνουν αυτό το βρώμικο σχέδιο κατά της Χρυσής Αυγής, ας γνωρίζουν ότι θα αποτύχουν και θα βουλιάξουν μέσα στις αμαρτίες και την τραγική αποτυχία τους να λύσουν τα προβλήματα του λαού και μαζί μ’ αυτούς θα βουλιάξει και το εγκληματικό παρακράτος.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ