Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ

Paulopoulos_Avramopoulos
Γράφει ο Αντίοχος

Συνάντηση με τον πρόεδρο Παυλόπουλο είχε ο επίτροπος Μετανάστευσης της Ε.Ε. Αβραμόπουλος, που ως εκ της θέσεώς του ξέρει περισσότερα από τον καθέναν. Ιδού τι αποκάλυψε:
«Στην Τουρκία, αυτή τη στιγμή βρίσκονται 3 εκατομμύρια πρόσφυγες, στις βόρειες ακτές της Αφρικής περίπου 500.000, που περιμένουν, στα χέρια αδίστακτων διακινητών, τη στιγμή να περάσουν τη θάλασσα.  Τόσο η Ιταλία όσο και η Ελλάδα είναι υπό μεγάλη πίεση».
Εν συνεχεία, έθεσε το θέμα της «ανησυχητικής» (γι’ αυτόν και το σύστημα που εκπροσωπεί…) ανόδου των εθνικιστικών κινημάτων της Ευρώπης, συνδυάζοντάς την με το λεγόμενο «προσφυγικό» ζήτημα:
«Στο εσωτερικό της Ευρώπης, τα πράγματα εξελίσσονται κατά τρόπο που προκαλούνται πολλές ανησυχίες.  Η άνοδος της ξενοφοβίας, του λαϊκισμού και του εθνικισμού, αρχίζει πλέον να στέλνει τα πρώτα αρνητικά μηνύματα από το μέλλον».
Είναι προφανές, ότι οι νεοταξίτες βρίσκονται ενώπιον ενός σκληρού διλήμματος: από τη μία επιθυμούν να περάσουν στην Ευρώπη τα εκατομμύρια των απρόσκλητων, για να την ισλαμοποιήσουν, κι από την άλλη φοβούνται, ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο θα επικρατήσουν τα εθνικιστικά κινήματα και θα τσαλακώσουν τα σχέδιά τους! Γι’ αυτό τηρούν στάση αναμονής.
Συμπέρασμα: τα εθνικιστικά κινήματα της Ευρώπης χαλάνε τα σχέδια των νεοταξιτών. Γι’ αυτό, ακόμα κι αν δεν υπήρχαν, θα έπρεπε να τα… ανακαλύψουμε!