ΟΜΠΑΜΑ: "ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ"!!!

tsipras_obama1
Γράφει ο Αντίοχος

Ευκαιρία βρήκε ο πλανητάρχης Ομπάμα, από τον διορισμό νέου πρέσβη της Ελλάδος στην Ουάσινγκτον, για να εξυμνήσει την συγκυβέρνηση των δοσιλόγων, την «αντοχή» που δείχνει ο ελληνικός λαός στην αντιλαϊκή λαίλαπα (αντί να ξεσηκωθεί), αλλά και την «αλληλεγγύη» του στα «προσφυγάκια» που κατευθύνει η Νέα Τάξη Πραγμάτων στην Ελλάδα. Ιδού οι σχετικές δηλώσεις:
«Ο ελληνικός λαός, παρά τις εξαιρετικές προκλήσεις των τελευταίων ετών, αντιμετωπίζει με αξιοθαύμαστη αντοχή και επιμονή τις αντιξοότητες, ενώ την ίδια στιγμή προσφέρει γενναιόδωρα ανθρωπιστική βοήθεια σε πρόσφυγες και μετανάστες που αναζητούν την ελευθερία από τις διώξεις και τη βία. Οι ΗΠΑ προσβλέπουν στη συνέχιση και περαιτέρω ενίσχυση και διεύρυνση της ελληνοαμερικανικής συνεργασίας σε όλους τους τομείς. Η Ελλάδα αποτελεί πολύτιμο σύμμαχο των ΗΠΑ για την ειρήνη, τη σταθερότητα και τη δημοκρατία στην Ευρώπη, αλλά και την Ανατολική Μεσόγειο.
(ΥΓ): Αλήθεια, μήπως μπορούν να μας απαντήσουν τα διάφορα κομμούνια (γουρούνια), πως γίνεται ενώ είναι… αντιιμπεριαλιστές, να ταυτίζονται απολύτως με τις αμερικανικές θέσεις στο λεγόμενο «προσφυγικό» ζήτημα;