Τρέμουν το ΕΛΑΜ! «Είναι στην λίστα τρομοκρατικών οργανώσεων του ψευδοκράτους», δήλωσε ο ψευδοπρωθυπουργός Οζγκιουργκιούν


Τρέμουν το ΕΛΑΜ! «Είναι στην λίστα τρομοκρατικών οργανώσεων του ψευδοκράτους» δήλωσε ο ψευδοπρωθυπουργός Οζγκιουργκιούν

Όταν στις κατοχικές δυνάμεις ο μοναδικός του φόβος είναι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), όπως δήλωσε ο ψευδοπρωθυπουργός Χουσεΐν Οζγκιουργκιούν στην εκπομπή του παράνομου “Μπαϊράκ”, αυτό αποτελεί από μόνο του τίτλο τιμής.
Η μόνη φωνή εθνικής αντίστασης ενάντια στον κατακτητή, φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, που όπως δήλωσε "είναι στη λίστα των τρομοκρατικών οργανώσεων του ψευδοκράτους, βρίσκεται στη Βουλή της “νότιας” Κύπρου", σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα, που με την ενδοτική τους πολιτική δεν κατάφεραν να πράξουν απολύτως τίποτα όλα αυτά τα χρόνια, αντιθέτως να περνούν απαρατήρητα.
Αυτό, από μόνο του δείχνει ότι βρισκόμαστε στον ορθό δρόμο, αφού δυστυχώς είμαστε η τελευταία πολιτική δύναμη που αντιστέκεται στο ξεπούλημα άνευ όρων στην Τουρκία.


Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, σε ανακοίνωση της λεγόμενης πρωθυπουργίας, αναφέρεται ότι ο Οζγκιουργκιούν μιλούσε σε εκπομπή του παράνομου “Μπαϊράκ”, στην οποία, αναφερόμενος στο Κυπριακό, είπε μεταξύ άλλων πως «το ΕΛΑΜ, που είναι στη λίστα των τρομοκρατικών οργανώσεων του ψευδοκράτους, βρίσκεται στη Βουλή της “νότιας” Κύπρου».
Μάλιστα υποστήριξε ακόμη, ότι η εκκλησία τροφοδοτεί το ΕΛΑΜ, που οργανώνεται εντός του ε/κ –όπως είπε– κράτους και παρομοίασε το ΕΛΑΜ με την ΕΟΚΑ Β, λέγοντας πως ότι ήταν η ΕΟΚΑ Β παλιά, είναι σήμερα το ΕΛΑΜ.

Ακολουθεί η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου


Τίτλος τιμής! Το ΕΛΑΜ είναι το μοναδικό πρόβλημα των κατοχικών δυνάμεων
Όταν αποτελείς πρόβλημα για τους εκπροσώπους της κατοχής και σε θεωρούν το μεγαλύτερο τους εχθρό, τότε αυτό αποτελεί τίτλο τιμής. Πόσο μάλλον δε, όταν δεν είχαν κανένα ενδοιασμό, όλα αυτά τα χρόνια, με κανένα από τα εκάστοτε κοινοβουλευτικά κόμματα και το μόνο τους πρόβλημα είναι σήμερα το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.).
Όσο αφορά τις δηλώσεις του λεγόμενου πρωθυπουργού των κατεχομένων, Χουσεΐν Οζγκιουργκιούν, να τον ενημερώσουμε, ότι δεν δεχόμαστε υποδείξεις από έναν δήθεν εκπρόσωπο ενός κατά φαντασία κράτους, δημιούργημα της βάρβαρης εισβολής και παράνομης -δια της χρήσης όπλων- κατοχής των εδαφών μας, που υποθάλπει δολοφόνους -όπως τον Κενάν Ακίν- και καταπατεί κατάφορα τα ανθρώπινα δικαιώματα εδώ και 42 χρόνια.
Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) διαβεβαιώνουμε, ότι θα παραμείνουμε πιστοί στις επάλξεις του αντικατοχικού αγώνα, προασπίζοντας τα νόμιμα δίκαια του λαού μας. Τέτοιες δηλώσεις δεν μας πτοούν, αντιθέτως μας πεισμώνουν, για να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατοί, αφού αποτελούν επιβεβαίωση ότι κινούμαστε στον σωστό δρόμο.
Ακολουθεί η δήλωση του Προέδρου του ΕΛΑΜ

"Αυτό το έχω πει και στην προεκλογική εκστρατεία, ότι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα, κοινοβουλευτικό αυτή την στιγμή στην Κύπρο, το οποίο στα κατεχόμενα θεωρείται τρομοκρατική οργάνωση. Το να μας θεωρεί ο κατακτητής τρομοκράτες αποτελεί για μας ιδιαίτερη τιμή. Είναι όμως ένα θέμα που θα πρέπει να συζητηθεί, εφόσον θα έχουμε εξελίξεις στο Κυπριακό πρόβλημα". 

Χρίστος Χρίστου