ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ... ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2500 € O ΜΙΣΘΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ!!!

tsipras-lefta-yparxoun-no2g
Μπορεί για τον λαό να μην υπάρχουν λεφτά, μπορεί να μειώνουν συντάξεις και μισθούς, να καταργούν το ΕΚΑΣ, αλλά για τα κομματόσκυλα του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν και με το παραπάνω!
Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ ο διορισμός της διευθύντριας του γραφείου του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη, Κατερίνας Νοτοπούλου, μετά και τα εγκαίνιαά του το περασμένο Σάββατο. 
Η κυρία Νοτοπούλου, σύμφωνα με το ΦΕΚ, διορίζεται από 23.11.2016 στη θέση της «Προϊσταμένης στο Γραφείο Θεσσαλονίκης της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού» και θα αμείβεται με τις «κάθε είδους αποδοχές που αντιστοιχούν κάθε φορά στον 1ο βαθμό της κατηγορίας ειδικών θέσεων».
diorismos-notopoulou
Όπως προβλέπει η εγκύκλιος 2/1015/ΔΕΠ (5-1-2016), του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη, για το νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο, ο μισθός «ειδικών θέσεων 1ου βαθμού» διαμορφώνεται ως εξής (σελίδα 7 της εγκυκλίου):
Με τις διατάξεις της παρ. 7 ορίζεται, ότι οι μηνιαίες αποδοχές των προϊσταμένων των ειδικών γραφείων της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού, της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης και της Γενικής Γραμματείας Συντονισμού, είναι ίσες με αυτές των υπαλλήλων Ειδικών Θέσεων 1ου βαθμού. Δηλαδή, ο βασικός μισθός τους ορίζεται στο ποσό των 1.960 € μηνιαίως, ενώ παράλληλα δικαιούνται και το επίδομα θέσης ευθύνης (600 €), δηλαδή συνολικά 2.560 ευρώ!
Στις αμοιβές αυτές προστίθενται και αυτές πέραν του νομίμου ωραρίου εργασίας και πιθανώς και «αποζημίωσης η οποία συνδέεται με την άσκηση ιδιαίτερων ή σημαντικών καθηκόντων (job based remuneration)».
Πλήρωνε κορόιδο Έλληνα, για να περνάνε ζωή και κότα οι εγκάθετοι του Σύριζα και να φουσκώνουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.
Υ.Γ. 1 Ο Σύριζα κυβέρνηση το Πασόκ στην εξουσία, το πολύ-πολύ να βγει αύριο κανένας υπουργός του σύριζα και να πει μαζί τα φάγαμε, η συνταγή γνωστή.
Υ.Γ. 2 Θα πληρώσουν όλοι αυτοί που διασπαθίζουν τα χρήματα των Ελλήνων… ο καιρός γαρ εγγύς!