ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ... ΚΑΙ Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ


antiracism__article

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας

Λοιπόν, σε μια σειρά οι σκέψεις για να βγάλουμε άκρη.
Πρώτον – Ρατσιστής είναι όποιος κρίνει τους ανθρώπους βάσει της φυλής στην οποίαν ανήκουν, ή βάσει του χρώματος του δέρματoς τους, άντε και σε ακραίες περιπτώσεις βάσει του φύλου τους.
Bλέπει κανείς να υπάρχει κάποιο δείγμα ρατσισμού σήμερα απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους που κουβαλήθηκαν στην χώρα μας κατά δεκάδες χιλιάδες; Όχι… 
Αντιθέτως, βλέπουμε, σε άπειρες περιπτώσεις, να αδικούνται οι Έλληνες, επειδή είναι Έλληνες, ή Χριστιανοί, ή λευκοί…
Και αυτό συμβαίνει στα νοσοκομεία, στις δημόσιες υπηρεσίες, στον ΟΑΕΔ και παντού!
Ένα παράδειγμα. Δηλαδή εσύ που διαφωνείς με όσα λέω, δεν βλέπεις κανέναν ρατσισμό στα λόγια του Μουζάλα, όταν λέει πως οι μετανάστες που ζουν σε κοντέινερ, με τζάμπα ρεύμα, θα πάρουν 400 ευρώ ο καθένας, όσο δηλαδή είναι το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, τη στιγμή που εγώ αυτό το ρημαδοεγγυημένο εισόδημα δεν το έχω δει ποτέ, ούτε σε ευρώ, ούτε καν το χρώμα του;
Δεύτερον – Ρατσιστής δεν είναι όποιος ενοχλείται από τον μαύρο, ή άσπρο, ή κόκκινο, ή κίτρινο, που χέζει όπου βρει, επιτίθεται στις γυναίκες και στα παιδιά με σκοπό την ληστεία ή τον βιασμό και θέλει να ζει με επιδόματα επειδή είναι... ότι θέλει να είναι. Δεν πάει να είναι μαύρος, άσπρος ή ριγέ. Το θέμα είναι ότι κάνει την χώρα μου οίκο ανοχής  και ενοχλούμαι. Και άντε μετά φώναξε αστυνομία και άντε να βρεις το δίκιο σου. Που από την μια τους βάζουν μέσα και από την άλλη οι διάφοροι νόμοι τους απελευθερώνουν για περαιτέρω δράση.
Όσον αφορά τώρα τον πληθυσμό των αδήλωτων, κοινώς λαθρομεταναστών ή παράνομων μεταναστών αν σας αρέσει έτσι, είναι ότι είναι αδήλωτοι, κοινώς παράνομοι, άρα δεν μπορούν να ενταχθούν στους κανόνες της δικής μας ζωής –σιγά τους κανόνες θα μου πείτε– αλλά αυτούς έχουμε… Κι εμείς τους ακολουθούμε. Και το παλεύουμε καθημερινά. Ενώ εκείνοι όχι. Είτε είναι Αφγανοί, είτε Πακιστανοί, μου είναι αδιάφορο αν δεν τους ακολουθούν.
Αν κυκλοφορούν χωρίς στοιχεία ταυτότητας, είναι «άτυπα» κύτταρα. Για κάποιους, μπορεί να θεωρείται φυσιολογικό να κυκλοφορούν κάποιοι χωρίς αληθινά στοιχεία ταυτότητας στους δρόμους, ή οχήματα χωρίς πινακίδες και να βιάζουν όποτε το νοιώθουν σαν ανάγκη. Οκ. Αυτούς γιατί να τους ενοχλήσει ο πληθυσμός των αδήλωτων, που δεν ξέρει κανείς γιατί διάολο πλαστογραφούν ταυτότητες νεκρών Σύριων στρατιωτών…;
Τρίτον – Αδερφέ, δεν είναι όλες οι θρησκείες ίδιες, αβρααμικές και όπως αλλιώς θέλει κάποιος να τις πει, όπως δεν είναι και όλοι οι πολιτισμοί ίδιοι.
Μπορεί ο Χριστιανισμός να πέρασε από την Ιερά Εξέταση, από το Βυζάντιο και την εξόντωση του αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού -όπως διατείνονται πολλοί- όμως τα έχει αφήσει στα ντουλάπια της Ιστορίας του όλα αυτά…
Το Ισλάμ όμως, είναι φανατικό σήμερα και δεν ανέχεται καμία άλλη θρησκεία και κανέναν πολιτισμό που δεν αποδέχεται τις αρχές του. 
Κι αυτό αδελφέ, τον 21ο αιώνα, όταν η Δύση θέλει να υπερασπίζεται την ανεξιθρησκεία και την πολιτισμική ανοχή.
Γιατί, όταν οι δυτικές κοινωνίες μιλούν για πολυπολιτισμική σύνθεση, δεν εννοούν τον Πολωνό ή τον Έλληνα, που μπορεί μεν να προέρχονται από άλλα έθνη αλλά είναι παιδιά του ευρωπαϊκού πολιτισμού.
ΌΧΙ!
Εννοούν, κατά κύριο λόγο, τους μουσουλμάνους.
Όταν όμως έχεις μάθει ρε φίλε να παπαγαλίζεις ότι «η θρησκεία είναι το όπιο του λαού», φυσικό είναι να μην καταλαβαίνεις ούτε λέξη απ' όλα αυτά που σου λέω και να συζητάμε στον αέρα… Εντέλει είναι ξανά ζήτημα γενικής παιδείας, ή κοινής αγραμματοσύνης…
Τέταρτον: Η τρομοκρατία δεν είναι ταινία με τον Τσακ Νόρις.
Κάποιοι οργανώνουν μαζικές δολοφονίες και κάποιοι τις εκτελούν. Ποια είναι τα κίνητρά τους; Η εκδίκηση; Ο θρησκευτικός φανατισμός; Σημασία έχει, ότι τα θύματά τους είναι άνθρωποι δικοί μας, των δυτικών κοινωνιών, που το μόνο έγκλημα που έκαναν είναι ότι θέλουν να ζήσουν με τον τρόπο που επέλεξαν εκείνοι και όχι με τον τρόπο που θέλουν να τους επιβάλουν οι δολοφόνοι τους, οι οποίοι, τις περισσότερες φορές -αν όχι όλες-, είναι εκείνοι που είναι αδήλωτοι, ή εκείνοι που δεν εντάχθηκαν ποτέ στις κοινωνίες μας, ή εκείνοι που ζουν ανάμεσα μας, αλλά στην πραγματικότητα το μόνο που θέλουν είναι να διαλύσουν τον τρόπο ζωής μας.
Και κοίτα μια σύμπτωση. Όλοι οι μακελάρηδες είναι μαύροι, ή μελαμψοί, από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν και όλο το σκατο-ιστάν που κάποιοι με την αδιαφορία τους, ή την ιδεοληψία τους, άφησαν να μπαίνουν στη χώρα μας και στην Ευρώπη κατά εκατομμύρια. 
Και τώρα σοκάρονται σε κάθε νέο μακελειό.
Και κάτι τελευταίο.
Διαφωνώ κάθετα με κάθε αριστεροδεξιοκεντρώο θολοκουλτουριάρη που λέει πως για 1000 κακούς δεν μπορούμε να αδικήσουμε 100.000 ή 1.000.000 καλούς.
Ξέρεις γιατί; Όχι γιατί είμαι χρυσαυγίτης και φασίστας, όπως με λένε οι στενόμυαλοι που μιλούν χωρίς επιχειρήματα.
Αλλά γιατί, όταν πας να κάνεις το καλό, τους δέχεσαι, τους δίνεις δυνατότητα να ζήσουν στην χώρα σου και μετά θρηνείς 100.000 ή 1.000.000 θύματα δικούς σου ανθρώπους, μεταξύ αυτών το παιδί σου κλπ. εξαιτίας των 1000 κακών λαθρομεταναστών, αυτό δεν είναι εξυπνάδα.
Είναι ηλιθιότητα αδελφέ και έγκλημα απέναντι στους δικούς σου ανθρώπους.
Κατάλαβες ή πρέπει να χτυπήσει το κακό και την δική σου πόρτα;