Ο ΥΠΕΡ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

%ce%b1%ce%bb%ce%b7%ce%b8%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%83-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd
Γράφει ο Σπυρίδων Καραχάλιος

Ο Έλλην είναι θαρραλέος και φιλαλήθης. Προμαχεί υπέρ της αρετής και της Πατρίδος. Αρετή εστί η πίστη στα ιερά και ο ηθικός τρόπος ζωής. Πατρίδα εστί η πατρώα γη και η διαιώνιση της ράτσας. Χρωστούμε τα πάντα στους προγόνους μας και τα γεννήματά μας. Είμαστε καμωμένοι να μυσταγωγούμε τον Θεό, να διασφαλίζουμε την εθνική συνέχεια της Φυλής μας, να κάνουμε την γη μας ευρύχωρη.
Περισσότεροι Έλληνες σε μια πλατιά Ελλάδα. Τούτη είναι η αποστολή μας, με πνεύμα θεοσέβειας και δικαιοσύνης. Αλλά για να συμβεί το οφειλόμενον, πρέπει να διαθέτουμε μια Πατρίδα που να κατοικείται, να φτιάχνει έργα και να διοικείται, από Έλληνες στη συνείδηση, το φρόνημα και το αίμα. Για να μπορέσει το Ελληνικό Έθνος να δώσει τις μάχες του απέναντι στις προκλήσεις, πρέπει να είναι ανδρείο. Και για να κάμει ο Ελληνισμός μας βήματα προς τα εμπρός, πρέπει να ομιλούμε την γλώσσα της αλήθειας.
Το Έθνος μας πρέπει, ταχέως και οριστικά, να καθαριστεί από τα μικρόβια της προδοσίας και της ανηθικότητας. Διότι, η μεν προδοσία αφαιρεί την εθνική μας κυριαρχία, η δε ανηθικότητα αποδεκατίζει τη φάρα μας. Είναι αδύνατο να συμβιβαστώ με την ύβρη προς το πρόσωπο των προγόνων μου, όταν αντικρίζω ισλαμιστές λαθρομετανάστες, απογόνους των μολυσμένων εθνών που κατανίκησε ο Μεγαλέξανδρος, να στεγάζονται είτε σε στρατόπεδα είτε δίπλα στο ιερό μνημείο του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες, εκεί που έχυσε το αίμα του ο Σπαρτιάτης βασιλεύς για ν ανακόψει την ασιατική λαίλαπα. Είναι το δικό μου αίμα που ανεβαίνει στο κεφάλι ενόψει της γενομένης ανομίας.
Η αναισχυντία των πολιτικών απογόνων του Εφιάλτη δεν έχει όρια. Η εκτέλεση των σιωνιστικών εντολών που κάμουν, είναι η μόνη τους συνέπεια, το όνειδος της ψυχής τους που μολύνει τούτη την ιερή γη. Παραλάβανε τους λαθρογυρολόγους στρατιώτες του νεοταξισμού, τους εγκατέστησαν στα πλευρά του Έθνους, τους παρέχουν τα αγαθά που στερούν από τους Έλληνες με τα μνημονιακά μέτρα κατασχέσεως της Ελλάδος και, εσχάτως, εγκατέστησαν τα λαθρομεταναστόπουλα στο σχολείο του Μοσχοχωρίου, που βρίσκεται λίγα μέτρα από τον ανδριάντα του βασιλέως της Σπάρτης Λεωνίδα στις Θερμοπύλες! Η περιγραφή του μισελληνισμού εν συντομία.
Όταν όμως βάζεις τα παιδιά των λαθρομεταναστών στα ελληνικά σχολεία, όταν δίδεις άδειες παραμονής και βιβλιάρια υγείας στους λαθρομετανάστες, όταν χτίζεις Τζαμιά για τους μόνους μουσουλμάνους που έχουν εισρεύσει πλην Θράκης, δηλαδή για τους λαθρομετανάστες, τότε προβαίνεις στην ενσωμάτωση των εισβολέων, που τους χρησιμοποιείς για την αντικατάσταση των μειουμένων, εξ υπογεννητικότητας και νεομετανάστευσης, Ελλήνων. Και όταν οι πολέμιοι της Ελληνικής Φυλής, που αρνούνται την οντολογία μας, καλωσορίζουν τους λαθρεποίκους, είτε ως Αρχές είτε ως δάσκαλοι είτε ως αλληλέγγυοι, με τον ίδιο τρόπο που καλωσορίζουν τα παιδιά όλου του κόσμου ως λέγουν(!), τότε εσύ Έλληνα υπερασπίζεσαι το αίμα του Λεωνίδα και των προγόνων σου ή πεθαίνεις.
Έλληνες, δεχόμαστε πόλεμο υπαρξιακό. Έως την ώρα που σκάλιζα τούτες τις λεκτικές αράδες, δίδοντάς τες την ψυχή και την κραυγή μου, η αντίσταση και το σχέδιο ανάκαμψης της Φυλής μας απουσίαζαν παντελώς. Οι παραχαράκτες της ιστορίας και της κοινωνίας, έκαναν νόμο του -πέρα έως πέρα σαπισμένου- ψευτορωμέϊκου, την εξίσωση του γάμου με τα σύμφωνα συμβίωσης των κίναιδων. Να ζευγαρώνουν, να λαμβάνουν άδειες ψευτογάμων, να υιοθετούν παιδιά... οι οπισθογεμείς. Και, παράλληλα, να τιμωρούνται με φυλάκιση και πρόστιμα όσοι κάνουν λέει σεξιστικές και ρατσιστικές αναφορές, να τιμωρείσαι εάν αρνείσαι την ανωμαλία και τον πολυφυλετισμό, τον βιασμό δηλαδή της Ελληνικής Φυλής.
Οι σιωνιστές νεοταξίτες -και οι δημοκράτες πολιτικοί τοποτηρητές τους- επιδιώκουν την πνευματική και βιολογική στείρωση του Ελληνικού Έθνους. Θέλουν την αφομοίωση των υποταγμένων στον νέο παγκόσμιο τύπο ανθρώπου και την εξόντωση των ανυπότακτων Ελλήνων. Μπροστά μας, έως τις μέρες μας, έχουμε την διαστρέβλωση της φυσιολογικής τάξης και της πραγματικότητας που ζούμε. Ο Εθνικιστικός Αγών όμως του Εθνικοκοινωνικού μας Κινήματος, διεξάγεται υπέρ της αληθείας και της αποκαταστάσεως του Ελληνικού Έθνους στην οδό της αυτοκυριαρχίας, με όπλο την εθνική μας ταυτότητα και αξιοσύνη.
Ο Έλλην μάχεται υπέρ των ιδανικών του και δεν παραδίδεται στους εχθρούς του. Αναφωνεί ανδρείως το μολών λαβέ και δεν υπογράφει συνθήκες εκχώρησης της Πατρίδος. Ορθοτομεί τον λόγο της αληθείας στο ναό και στο σχολείο, παρακινώντας τα παιδιά του στη στερέωση της πίστης και στην νέα πολιτισμική δημιουργία. Και όταν ομιλούμε για πολιτισμική δημιουργία, εννοούμε -ενιαία και αδιαιρέτως- τις επιστήμες, τις τέχνες και την μεγαλοσύνη της Εθνικής μας Κοινότητας, με πνεύμα σύμπνοιας και συναγωνιστικότητας. Όλος ο Ελληνισμός μια αδιάσπαστη ενότητα στην προκοπή και τη λευτεριά, στην ανάπτυξη και την υπεροχή ενάντια σε κάθε μορφή επιβουλής.
Οι αρχές του Εθνικιστικού μας Αγώνα είναι υπαρκτές, αμετάβλητες και ακατάβλητες. Οδοδείκτες του Ελληνισμού είναι η Πατρίδα, η Θρησκεία και η Οικογένεια. Η Γη των Πατέρων μας ποτίζεται και αναφύει τους νέους ανθούς της Φυλής μας, αποκλειστικώς με το ελληνικό αίμα. Η σχέση μας με τον Θεό είναι κοσμογονική κι εξελικτική, με τον αέναο μηχανισμό της αναζωογόνησης, είναι η σχέση του Πατρός Λόγου με τον περιούσιο ελληνικό λαό, με τα γεννήματά του κι επομένως αποτελεί Ορθόδοξη Πίστη και όχι μια ακόμη θρησκεία. Η ελληνική οικογένεια υπακούει στους κανόνες της οντολογίας και της φυσιολογίας, είναι η σύζευξη του Έλληνα και της Ελληνίδος που φροντίζουν τον Οίκο της Φυλής και την Οικογενειακή Εστία, αποδίδοντας την νέα γέννα που θα τους διαδεχθεί.
Το σπίτι το τηρούμε ζεστό και καθαρό, γεμάτο θαλπωρή και απαραβίαστο από τους ενοχλητικούς κλέφτες. Την Πατρίδα την τηρούμε συνεκτική και ακέραιη, σε ψυχές και εδάφη ελληνικά. Τους κλέφτες τους τιμωρούμε και τους βαρβάρους τους συντρίβουμε. Το κανδήλι της Πίστης το βαστούμε πάντοτε αναμμένο σε όλες τις εστίες μας. Για μια Μεγάλη, Καθαρή και Απροσκύνητη Ελλάδα.