Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

"ΣΕΙΣΜΟΣ 5 ΡΙΧΤΕΡ" ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Τ.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ!!!

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας και με τη συμμετοχή δεκάδων συναγωνιστών που κατέκλυσαν για μία ακόμη φορά τα γραφεία μας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12/2/2017 η εκδήλωση για τα 5 χρόνια λειτουργίας της τοπικής μας και η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας.


Στην ομιλία του, ο Γραμματέας της Τ.Ο. Κεφαλονιάς & Ιθάκης, Δάβουλος Χρήστος, αφού έκανε τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, αλλά και τον συνολικό απολογισμό των 5 χρόνων δράσης της τοπικής, προχώρησε σε μία πολιτική ανάλυση της κατάστασης που επικρατεί σε τοπικό, πανελλαδικό, αλλά και παγκόσμιο επίπεδο, τόνισε για άλλη μία φορά τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για όλα τα θέματα στα οποία ζητάει σήμερα η Ελληνική κοινωνία λύσεις, κι έδωσε το μήνυμα σε όλους τους συναγωνιστές και τις συναγωνίστριες για εντατικοποίηση του αγώνα, ώστε να φτάσουμε σύντομα στην Τελική Νίκη και στην οριστική λύση για την Ελλάδα και το Έθνος μας, που θα έρθει με την αποτίναξη του καθεστωτικού ζυγού των «κομμάτων της μεταπολίτευσης» και την έλευση στην εξουσία μιας Εθνικής Κυβέρνησης, της Κυβέρνησης της Χρυσής Αυγής.


Ακολούθησε η απονομή τιμητικών πλακετών σε δύο στελέχη της Τοπικής, έναν από τους πρωτεργάτες του 2012, τον συναγωνιστή Χαράλαμπο Παπαδάτο, κι έναν από τα πιο πρόσφατα, αλλά με εξίσου σημαντική προσφορά, στελέχη, τον συναγωνιστή Διονύσιο Κατσαρό, συνδέοντας έτσι το παρελθόν με το σήμερα και τονίζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τη διαχρονικότητα της Τ.Ο. Κεφαλονιάς & Ιθάκης καθώς και τη σύμπνοια και ομοψυχία μεταξύ των μελών μας.


Στη συνέχεια ο Γραμματέας της Τοπικής έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα, με το φλουρί να πέφτει ανάμεσα στα κομμάτια των παιδιών του Γραμματέα και της συναγωνίστριας Φερενίκης Μοσχοπούλου, η οποία παρέλαβε, τιμής ένεκεν, το φετινό δώρο της τοπικής μας.

Η εκδήλωση έκλεισε με τους συναγωνιστές και τις συναγωνίστριες να ψάλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής, ενώ τα μέλη της Τοπικής δώσαμε την απαραίτητη, λόγω της ημέρας, συνέχεια στη γιορτή μας, κάνοντας τη νύχτα... μέρα στην Πλατεία Καμπάνας.

               


Ζήτω η Χρυσή Αυγή, Ζήτω ο Αρχηγός, Ζήτω η Νίκη!

              ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – Τ.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.