Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Ρατσισμός κατά των Ελλήνων: 17χρονη λιποθύμησε από την πείνα στην Πάτρα - Δεν ήταν λαθρομετανάστρια να λαμβάνει επίδομα από τον Σύριζα...


Ρατσισμός κατά των Ελλήνων: 17χρονη λιποθύμησε από την πείνα στην Πάτρα - Δεν ήταν λαθρομετανάστρια να λαμβάνει επίδομα από τον Σύριζα

Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση επιδοτεί με μετρητά τους λαθρομετανάστες στα hot spot, διαβάζουμε ότι μία 17χρονη λιποθύμησε στην Πάτρα από την πείνα!!!
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 17χρονη κοπέλα είχε να φάει τρεις ημέρες!!! Το πρωί της Τρίτης πήγε στο σχολείο της στην Πάτρα, όμως λίγο μετά την έναρξη του μαθήματος ζήτησε να βγει έξω. Μόλις έκανε δυο βήματα, δεν άντεξε, σωριάστηκε στο έδαφος και λιποθύμησε.
Μόλις συνήλθε, το κορίτσι ζήτησε τη μητέρα του, η οποία ήρθε και την πήρε. Λίγο αργότερα, η γυναίκα επέστρεψε στο σχολείο για να εξηγήσει στους δασκάλους της κόρης της τι συνέβαινε.
Η ίδια είναι άνεργη και εργάζεται μόνο περιστασιακά ως καθαρίστρια. «Ξέρετε, έχουμε πρόβλημα με το φαγητό των τριών παιδιών μου», ήταν τα λόγια της, που σόκαραν όσους την άκουσαν. Διάφορα οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα που αντιμετωπίζει δεν της επιτρέπουν να παρέχει στα τρία παιδιά της τα βασικά για τις ανάγκες τους, με αποτέλεσμα η μεγάλη της κόρη να μην αντέξει.
Ακόμα και μετά την αποκάλυψη του ανθρώπινου δράματος, μονάχα οι γείτονες της οικογένειας ευαισθητοποιήθηκαν για να παράσχουν μια κάποια βοήθεια.
Δεν πήγαν οι ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας! Βλέπετε, εκεί δεν υπάρχουν ευρωπαϊκά κονδύλια για να μασαμπουκιάσουν οι "αλληλέγγυοι"...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.