Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

Τα σχέδια για μεγάλη Αλβανία προχωρούν με τις ευλογίες Τσίπρα και Καμμένου...


Η απειλή για την Ελλάδα δεν έρχεται μόνο από Ανατολικά, δηλαδή από την Τουρκία, έρχεται και από Βορειοδυτικά, όπου τα σχέδια για Μεγάλη Αλβανία, με τις ευλογίες Τούρκων και Αμερικανών, προχωρούν και στα σχέδια αυτά η Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ και του Πάνου Καμμένου δεν στέκεται αντίθετα, αλλά, τουναντίον, ευνοεί τη διακυβέρνηση της χώρας και από τους Αλβανούς!
Ως γνωστόν, τις ημέρες αυτές στα Σκόπια παίζεται ένα μεγάλο παιχνίδι. Στις εκλογές που έγιναν κέρδισε ο συνασπισμός του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος, στο οποίο έχουν ενταχθεί τρία αλβανικά κόμματα, τα οποία θα ελέγχουν την κυβέρνηση!
Ο πρόεδρος των Σκοπίων, Ιβάνοφ, αρνείται να δώσει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης για εθνικούς λόγους. Πιέσεις αφόρητες ασκούνται στον Ιβάνοφ από Ε.Ε. και ΗΠΑ και, δυστυχώς για τα εθνικά μας συμφέροντα, ο υπουργός εξωτερικών, Κοτζιάς, έλαβε θέση ευθυγραμμιζόμενος με τους Αμερικάνους και την Ε.Ε.
Με δύο λόγια, η Ελλάδα πήρε θέση υπέρ της κυριαρχίας των Αλβανών στο κράτος των Σκοπίων, που θα είναι ένα σημαντικό βήμα στα σχέδια για την Μεγάλη Αλβανία!

“Υ”

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.