Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

ΕΝΑΣ ΧΑΡΤΗΣ, ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ...

Γράφει ο Αντίοχος

Στοιχεία για την διασπορά των Σύριων προσφύγων στις γύρω χώρες, έδωσε η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.
Σύμφωνα με αυτά, 2.910.281 πρόσφυγες από τη Συρία έχουν μετακινηθεί στην Τουρκία – αυτοί είναι πράγματι πρόσφυγες, καθώς έφυγαν από μια εμπόλεμη χώρα και πήγαν σε μια ασφαλή. Στον Λίβανο έχουν καταφύγει 1.011.366, στην Ιορδανία 656.170, στο Ιράκ 233.224, στην Αίγυπτο 117.591 και στις χώρες της Βορείου Αφρικής 29.275. Κοινό χαρακτηριστικό όλων αυτών των χωρών, είναι η φτώχεια που επικρατεί σ’ αυτές…
Όπως παρατηρούμε, ούτε ένα προσφυγάκι δεν έχει καταφύγει στις πάμπλουτες μοναρχίες του Κόλπου, ήτοι στη Σαουδική Αραβία, στο Κατάρ, στο Μπαχρέιν, στο Κουβέιτ και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Γιατί άραγε; Προφανώς, οι -επαναλαμβάνω!- πάμπλουτες αυτές χώρες, οι οποίες εισάγουν Ασιάτες εργαζομένους για να καλύψουν τις ανάγκες τους σε εργατικό δυναμικό, δεν επιτρέπουν την είσοδο των αδελφών τους (αδελφών τους από κάθε άποψη, εθνική, φυλετική, θρησκευτική, κ.τ.λ.)! Επιπροσθέτως, η Νέα Τάξη Πραγμάτων που χειραγωγεί τις προσφυγικές ροές, τις κατευθύνει αλλού, προκειμένου -αργά ή γρήγορα- να περάσουν στην Ευρώπη.
Και μετά είμαστε εμείς… ευφάνταστοι συνωμοσιολόγοι, όταν λέμε πως ο σκοπός των σκοτεινών δυνάμεων είναι η ισλαμοποίηση της Ευρώπης!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.