Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017

Το κηφηναριό της ΠΟΣΠΕΡΤ επί το έργον: Καραμπινάτη παράβαση καθήκοντος με λογοκρισία κατά της Χρυσής Αυγής


Το κηφηναριό της ΠΟΣΠΕΡΤ επί το έργον: Καραμπινάτη παράβαση καθήκοντος με λογοκρισία κατά της Χρυσής Αυγής

Το είπαν και το έκαναν οι συνδικαλιστές της ΠΟΣΠΕΡΤ, αφού, εμπρός στον πανικό τους από την άνοδο της Χρυσής Αυγής, ξεκίνησαν τη διενέργεια παράνομων πράξεων και συγκεκριμένα το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.
Θυμίζουμε, ότι οι συνδικαλιστές της ΠΟΣΠΕΡΤ είχαν δηλώσει, την επαύριο της προληπτικής λογοκρισίας της Χρυσής Αυγής από την διοίκηση της ΕΡΤ, ότι θα κάνουν στάση εργασίας όποτε είναι να προβληθούν οι θέσεις της Χρυσής Αυγής, δηλαδή ότι θα λειτουργούσαν ως αντικαταστάτης της «Επιτροπής Λογοκρισίας της Χρυσής Αυγής», όταν ο Τσακνής δεν θα ήθελε να επωμιστεί το πολιτικό κόστος.
Ο Γ.Γ. της ΠΟΣΠΕΡΤ, Γαβρίλος Κασιμάτης, σε συνέντευξή του σε αριστερίστικη εφημερίδα, είχε δηλώσει σχετικά:
«Δυο χρόνια σχεδόν μετά την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, συνεχίζουμε τον αγώνα μας για μια ΕΡΤ της κοινωνίας, του λαϊκού κινήματος, των εργαζόμενων. Η μάχη αυτή δεν έχει τελειώσει, συνεχίζεται. Μέχρι να φτάσουμε στον πλήρη αποκλεισμό του ρατσιστικού και του φασιστικού λόγου της Χρυσής Αυγής από την τηλεόραση, θα πρέπει να παρθεί επίσημη απόφαση από τη διοίκηση. Γνωρίζουμε πολύ καλά ,πως κάτω από την πίεση της ΠΟΣΠΕΡΤ έκαναν πίσω, αλλά δεν έχουμε τελειώσει με αυτή τη μάχη. Τις επόμενες μέρες θα έχουμε σύγκληση του ΔΣ της διοίκησης, που θα συζητήσουν αυτό το θέμα. Κι εμείς πρέπει να είμαστε παρόντες».
Αυτό συνέβη και χθες, αφού κατά την διάρκεια της μετάδοσης της ομιλίας του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής από την ΕΡΤ2, και με την «Επιτροπή Λογοκρισίας» να μην μπορεί ν' αντέξει άλλη κοινωνική κατακραυγή, ανέλαβαν οι κηφήνες κρατικοδίαιτοι να λογοκρίνουν την Χρυσή Αυγή, ρίχνοντας «μαύρο» στην ΕΡΤ.
Νομίζουν οι κηφήνες ότι έχει καμία ουσιαστική σημασία η τηλεθέαση της τριτοκοσμικής και ανύπαρκτης ΕΡΤ, έτσι όπως την κατάντησαν, ν' αποτελεί κομματικό όργανο της πιο μαύρης κλεπτοκρατίας; Προφανώς και δεν έχει καμία σημασία, αφού η Χρυσή Αυγή γιγαντώνεται απευθείας από τον Λαό, χωρίς καμία προβολή από κανένα κανάλι. Είμαστε σε απευθείας σύνδεση με τον Λαό και ας κάνουν όσες στάσεις εργασίας θέλουν, για να τις συνηθίζουν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.