Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017

Και κλέφτες και προδότες: Ένας «γκρίζος λύκος» εκλεγμένος με το ΠαΣοΚ...Πολλοί έχουν επικεντρωθεί στην φιλοτουρκική-εθνοπροδοτική πολιτική της συγκυβερνήσεως Σύριζα – Ανέλ στη Θράκη και τους τούρκους πράκτορες που βρίσκονται εντός της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας.
Δεν θα πρέπει όμως να ξεχνάμε και τους… πρώτους διδάξαντες, δηλαδή την εγκληματική οργάνωση του ΠαΣοΚ, η οποία ουδέποτε περιόρισε την δραστηριότητά της στην κλεψιά και την υφαρπαγή χρημάτων, αλλά ήταν και η πρώτη που έβαλε τουρκόφρονες μέσα στη Βουλή.
Αυτό, μας το θύμισε η πρόσφατη φωτογράφηση του περιφερειακού συμβούλου του ΠαΣοΚ, Χουσεΐν Μεχμέτ Ουστά, ο οποίος πρόσφατα εξελέγη γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και φαίνεται να σχηματίζει με άλλους τουρκόφρονες το σήμα των «γκρίζων λύκων».
Το ΠαΣοΚ ήταν το πρώτο (και ακολούθησε η ΝΔ), λέμε και πάλι, που έβαλε τους «γκρίζους λύκους» στις θέσεις κρατικών αξιωματούχων της χώρας, με αντάλλαγμα καραβάνια ψηφοφόρων από τα βάθη της Ανατολίας.
Αυτός ο ομφάλιος λώρος του πολιτικαντισμού, που εκχωρεί την Πατρίδα μας, οφείλει να κοπεί άμεσα και αυτό είναι δυνατόν μονάχα υπό την Εθνική Διακυβέρνηση της Χρυσής Αυγής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.