Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017

Ψεύτικες αντιδράσεις για να δείχνουν τα κανάλια: Ο Τσίπρας ήδη ξεπούλησε την ΔΕΗ...


Ψεύτικες αντιδράσεις για να δείχνουν τα κανάλια: Ο Τσίπρας ήδη ξεπούλησε την ΔΕΗ

«Κουτόχορτο» νομίζουν οι συριζαίοι πως τρώει ο Λαός κι έτσι ξεκίνησαν σήμερα μία ψεύτικη κόντρα μεταξύ υπουργών στους τηλεοπτικούς δέκτες, προκειμένου να πείσουν ότι δήθεν «αντιστέκονται».
Η «διαπραγμάτευση» με τους διεθνείς τοκογλύφους προχωράει και οι τελευταίες εξελίξεις λένε ότι ο Τσίπρας έχει ήδη δώσει τη ΔΕΗ, τους μισθούς και τις συντάξεις και στο μόνο που αντιστέκεται είναι τα δικαιώματα των εργατοπατέρων, που τον εξέλεξαν και φροντίζουν ώστε οι «μεταρρυθμίσεις» να προωθούνται χωρίς προβλήματα από τους ανυποψίαστους εργαζομένους.              
Όμως, παράλληλα πρέπει να κοροϊδεύουν και το πόπολο, έτσι βγήκαν στη γύρα οι υπουργοί του Σύριζα να πείσουν ότι «αντιστέκονται». Ο Σκουρλέτης είπε να «αντιταχθεί η κυβέρνηση στον κανιβαλισμό της ΔΕΗ», ο Τσιρώνης συμφώνησε μαζί του και απέναντί τους βρέθηκαν ο Πιτσιόρλας και άλλοι, που υποστηρίζουν την ιδιωτικοποίηση αλά… Cosco της ΔΕΗ.
Η όλη ιστορία είναι απλώς και μόνο για να βλέπει ο κόσμος στα κανάλια «ίντριγκα» και «διαμάχες». Στην πραγματικότητα, οι διαδικασίες συνεχίζονται κανονικότατα, προκειμένου ο Σύριζα να εξασφαλίσει το κλείσιμο της αξιολόγησης και τη συνέχιση του «παράλληλου προγράμματος», δηλαδή της επιθετικής ανθελληνοποίησης της κοινωνίας.

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
Μετά τη σφαγή στις συντάξεις και το αφορολόγητο, ο Τσίπρας είπε ΝΑΙ και στο ξεπούλημα της ΔΕΗ, της πιο νευραλγικής επιχείρησης για την ενεργειακή αυτάρκεια και την ανεξαρτησία της χώρας μας, που μετατρέπεται ολοταχώς σε οικονομικό προτεκτοράτο των ξένων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.