Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

Μετά την προτροπή σε ληστείες, η νεολαία του Σύριζα ζητά την κατάργηση των παρελάσεων και της προσευχής...


Μετά την προτροπή σε ληστείες, η νεολαία του Σύριζα ζητά την κατάργηση των παρελάσεων και της προσευχής

Εκτός από τον έμμεσο εγκωμιασμό της παρακρατικής βίας σε βάρος των «ρατσιστών» και την «αγιογραφία» των κλοπών, η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ φροντίζει να προκαλεί κάθε συνειδητοποιημένο Έλληνα και με άλλες θέσεις της.
Έτσι λοιπόν, οι εκκολαπτόμενοι «κηφήνες» και «νεοσσοί» του εξουσιαστικού ΣΥΡΙΖΑ, στο κείμενο θέσεών τους εν όψει του επικείμενου 1ου Συνεδρίου τους από τις 6 έως τις 9 Απριλίου, διαμαρτύρονται (!) για το γεγονός ότι δεν έχουν… εξαφανιστεί από τα σχολεία οι μαθητικές παρελάσεις και η πρωινή προσευχή.
Μάλιστα, κάνουν λόγο για «άκρως αναχρονιστικές όψεις στην καθημερινότητα των σχολείων», ενώ στρέφουν τα πυρά τους στην Εκκλησία, επειδή «εξακολουθεί να παρεμβαίνει στην Παιδεία και αντιδρά στην αλλαγή του μαθήματος των Θρησκευτικών από ομολογιακό μάθημα σφαιρικής γνώσης μιας τόσο σημαντικής πτυχής του ανθρώπινου πολιτισμού, όπως η θρησκεία». Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ τα βάζει με όλους και με όλα, ενώ βλέπει το σχολείο ως «μηχανισμό μαθητείας, καταπίεσης και πειθάρχησης».
Δηλαδή, ακόμη και η μάθηση με την πειθαρχεία φαίνεται ότι ενοχλούν την μηδενιστική σκέψη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ!
Με όλα αυτά βεβαίως, το μόνο που καταφέρνει το νεολαιίστικο τμήμα του μνημονιακού καπιταλιστικού-μπολσεβικικού ΣΥΡΙΖΑ, είναι να δείχνει το εύρος του εθνομηδενισμού και της καταβαράθρωσης των πάντων που τους διέπει. Δυστυχώς γι’ αυτούς, η Ελλάδα και η Ορθοδοξία άντεξαν πολύ χειρότερους εχθρούς στο πέρασμα του χρόνου, για να φοβηθούν τώρα αυτά τα κουφά και τυφλά «γατάκια»

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.