Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

SOS, ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ! ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ (ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ…) Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝΣτη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία του ληστή που ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα ο φόβος και ο τρόμος των ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων Ελλήνων και Ελληνίδων και δρούσε στο κέντρο των Αθηνών. Πρόκειται για τον (επιθ.) PRINCE (ον.) AMECHI του Α labi και της Betie , γεννηθέντα την 30-10-1985 στη Νιγηρία.
Μέχρι στιγμής, έχει εξακριβωθεί ότι ο λεγάμενος έχει πραγματοποιήσει 14 ρατσιστικές επιθέσεις, με θύματα ηλικίας από 61 ως 95 χρόνων. Μάλιστα, 4 από τα ηλικιωμένα θύματα του αδίστακτου ρατσιστή  παραμένουν μέχρι και σήμερα σε μονάδες εντατικής θεραπείας!
Τον βλέπετε; Σίγουρα θα τον ξαναδείτε και στο μέλλον! Καθώς κι άλλη φορά είχε συλληφθεί για τον ίδιο λόγο (το 2013), αλλά αφέθη ελεύθερος τρία χρόνια αργότερα, με τον διαβόητο “Νόμο Παρασκευόπουλου”. Βλέπετε, η «αντιρατσιστική» Ελλάδα των Σαμαροβενιζέλων και των Τσιπροκαμμένων είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που δεν απελαύνει τους αλλοδαπούς εγκληματίες μετά την έκτιση της ποινής τους!

Σημείωση διαχειριστή του blog: Τώρα πως θα μπορέσετε να συγκρατήσετε αυτή τη φάτσα και να τον ξεχωρίσετε στο μέλλον από τους υπόλοιπους αραπάδες... ο Θεός κι η ψυχή σας...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.