Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

ΔΩΔΕΚΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΣΤΑΣΥ Α.Ε. ΕΦΑΓΑΝ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ… ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ… ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΠΩΣ ΑΝΗΚΟΥΝ;

Δώδεκα εργαζόμενοι στη ΣΤΑΣΥ Α.Ε. κατηγορούνται, κατόπιν ποινικής δίωξης που άσκησε εναντίον τους η εισαγγελία Διαφθοράς, ότι ζημίωσαν τον ΟΑΣΑ με 1.000.000 ευρώ, καθώς,για τουλάχιστον ένα έτος, αφαιρούσαν εισπράξεις από τον Οργανισμό.
Η δίωξη ασκήθηκε κατά των υπευθύνων υπαλλήλων του τομέα καταμέτρησης της ΣΤΑΣΥ, αλλά και κατά διευθυντικών στελεχών της εταιρείας, για τα αδικήματα της κακουργηματικής υπεξαίρεσης, της ψευδούς βεβαίωσης (σε βαθμό κακουργήματος), της υπεξαγωγής εγγράφων και της παράβασης καθήκοντος.
Από την έρευνα προέκυψε, ότι οι λεγάμενοι, αν και αρμόδιοι για την διακίνηση των εισιτηρίων και καρτών και την απόδοση των εισπράξεων, υπό την ανοχή κάποιων στελεχών της διοίκησης, αφαιρούσαν συστηματικά εισπράξεις με διάφορες μεθοδεύσεις. Η δράση τους άρχισε με την «πρώτη φορά αριστερά», και είχαν στήσει πόρισμα εσωτερικού ελέγχου, σύμφωνα με το οποίο το έλλειμμα φαινόταν να είναι 16.000 ευρώ, ωστόσο, μετά από έλεγχο της γενικής επιθεωρήτριας, προέκυψε η πραγματική ζημία του 1.000.000 ευρώ!

(ΥΓ): Αλήθεια, σε ποιο (ή σε ποια) κόμμα-τα του… συνταγματικού τόξου ανήκουν οι κλεφταράδες, υπάλληλοι και διευθυντάδες; Ε, συντρόφια;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.