Τρίτη, 25 Απριλίου 2017

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΣ ΓΕΡΑΚΗΣ: "ΟΙ ΝΕΟΙ 17-34 ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΑΝ ΣΕ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"!

Άρθρο σχετικά με την «γενιά των millennials», ήτοι τους σημερινούς εικοσάρηδες και τριαντάρηδες, δημοσιεύεται στην «Ημερησία» – συμφερόντων του Big Boss Μπόμπολα.
Στο άρθρο υπάρχουν ερωτήματα όπως: «και πώς δικαιολογούνται ακραίες πολιτικές επιλογές των νέων, για παράδειγμα η «έλξη» μιας σημαντικής μερίδας από τον λόγο της Χρυσής Αυγής;» και γίνεται αναφορά στο 11% των νέων που ψήφισε Χρυσή Αυγή στις τελευταίες εκλογές (τον Σεπτέμβριο του 2015), ενώ ο γενικός πανελλαδικός μέσος όρος του Κινήματος ήταν 7%.
Επί του θέματος της πολιτικής συμπεριφοράς των νέων ηλικίας 17 έως 34 ετών, παρεμβαίνει ο (γνωστός και μη εξαιρετέος κομμουνιστής…) πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της MARC, Θωμάς Γεράκης, ο οποίος από την επεξεργασία των δεδομένων τα οποία αφορούν στην πρόθεση ψήφου, βεβαιώνει ότι «εάν γινόντουσαν εκλογές σήμερα, οι ψηφοφόροι που ανήκουν στις ηλικίες 17 έως 34 θα επέλεγαν σε υψηλότερα ποσοστά σε σχέση με τον μέσο όρο το κόμματ της Χρυσής Αυγής…».
Πόσο υψηλότερα άραγε; Προφανώς εννοεί υψηλότερα του 11% του Σεπτεμβρίου 2015!

(ΥΓ): Μήπως είναι ήδη η Χρυσή Αυγή δεύτερο κόμμα στις προτιμήσεις των νέων; Ή μήπως είναι πρώτο; Ούτε αυτό διευκρινίστηκε από τον κομμουνιστή δημοσκόπο…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.