Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

ΤΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ 20ΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ, ΚΑΛΑ ΚΟΥΚΟΥΕΔΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ… ΠΕΦΤΑΝΕ ΚΟΡΜΙΑ!


Γράφει ο Αντίοχος

Με σταλινικά ποσοστά ομοφωνίας (άνω του 99%) επί της Εισήγησης της Κ.Ε. ολοκληρώθηκε το 20ο Συνέδριο του… τιμημένου κουκουέ – και μάλιστα μια ημέρα νωρίτερα από την προβλεπόμενη.
Ιδού πως καμαρώνουν τα κομμούνια:
«Θετική ψήφο στις Κομματικές Οργανώσεις Βάσης έδωσε το 99,3% των κομματικών μελών. Κατά ψήφισε το 0,2% των μελών και λευκό το 0,5%. Στις Συνδιασκέψεις των Τομεακών, της Περιφερειακής και των Οργανώσεων Περιοχής, υπέρ ψήφισε το 99,9% των αντιπροσώπων, κατά το 0% και λευκό το 0,1%.
Συνεδρίασαν επίσης όλα τα καθοδηγητικά όργανα της ΚΝΕ και οι ΟΒ. Στο Κεντρικό Συμβούλιο, στα Συμβούλια Περιοχής και στα Τομεακά Συμβούλια ψηφίστηκαν οι Θέσεις ομόφωνα. Στις Οργανώσεις Βάσης της ΚΝΕ, υπέρ ψήφισε το 99,7% των μελών, κατά το 0,05% και λευκό το 0,25%».
Σούπα ομοφωνίας λοιπόν, άχρωμη, άοσμη και άγευστη. Που είναι τα παλιά καλά συνέδρια, στα οποία πέφτανε κορμιά, καθαιρούντο Γενικοί Γραμματείς και Κεντρικές Επιτροπές ολόκληρες – και αμέσως μετά οι καθαιρεμένοι χαρακτηρίζονταν «πράχτορες», «προδότες», «λυσσασμένοι εχθροί του λαού» και τα τοιαύτα; Πως… εξευγενίστηκαν έτσι τα κομμούνια; Τώρα δεν υπάρχει πλέον Σοβιετία από πίσω ν' αποφασίζει και να διατάσσει και κάθε φορά που άλλαζε η «γραμμή», τα κέφια του «πατερούλη» Στάλιν, ή ο Γ.Γ. του ΚΚΣΕ, να εξοντώνονται οι εκφραστές της προηγούμενης «γραμμής» ή της προηγούμενης ηγεσίας. Τ’ αφεντικά έχουν αλλάξει -από το 1990 και μετά είναι οι νεοταξίτες- οι οποίοι αυτούς ξέρουν (τους Κουτσούμπες, τους Παφίληδες και ΣΙΑ), αυτούς εμπιστεύονται, και οι όποιες αλλαγές γίνονται πλέον σπανίως και με ομαλό τρόπο! Υπάρχει βεβαίως κι ένας δεύτερος λόγος που κρατάει τους κουκουέδες ενωμένους: τα δισεκατομμύρια της αμύθητης κομματικής περιουσίας!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.