Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

7,1 εκατ. ευρώ μας κοστίζουν οι… συμβουλές των Ρότσιλντ στον Τσακαλώτο!


7,1 εκατ. ευρώ μας κοστίζουν οι… συμβουλές των Ρότσιλντ στον Τσακαλώτο!

Σύμφωνα με ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε και σας παρουσιάζουμε, οι σύμβουλοι του Τσακαλώτου έχουν ήδη κοστίσει στην Ελλάδα 7,1 εκ. ευρώ!!!
Αξίζει να σημειωθεί, ότι μεταξύ των συμβούλων του κ. Τσακαλώτου περιλαμβάνονται, τόσο ο χρηματοοικονομικός όμιλος παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών Rothschild, όσο και οι σύμβουλοι του υπουργού Οικονομικών, Γκλεν Κιμ και Πίτερ Λεγκλέρ!
Το πρώτο που αξίζει να σκεφτεί κανείς είναι, ότι το κόστος των συμβούλων είναι υψηλότατο για μία χώρα που βρίσκεται σε μακρά οικονομική κρίση, ενώ την ίδια ώρα κόβονται μισθοί και συντάξεις προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα για την αποπληρωμή των δόσεων. Το γεγονός ότι το ύψος της αμοιβής προσεγγίζει τα έσοδα από κάποια περιφερειακά αεροδρόμια που ξεπουλήθηκαν, εντείνει τον προβληματισμό γύρω από το ζήτημα.
Θα πει όμως κάποιος, ότι αυτές οι σκέψεις συνιστούν… «λαϊκισμό», αφού οι συμβουλές εμπειρογνωμόνων είναι ανεκτίμητης αξίας στην κατάσταση που βρισκόμαστε, επιμένοντας ότι ίσως δίνουμε και λίγα(!) για τόσο πολύτιμες συμβουλές. Εδώ όμως έρχεται μία δεύτερη σκέψη, για να γκρεμίσει τις όποιες αυταπάτες για τη σπατάλη. Τι σόι συμβουλές χρειάζεται ο Τσακαλώτος, αφού έτσι κι αλλιώς υπογράφει ότι του βάλουν μπροστά του, και ουσιαστικά τον έλεγχο της ελληνικής οικονομίας τον έχουν οι «θεσμοί»;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.