Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, Η ΜΟΥΜΙΑ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ ΤΟ… ΛΕΝΙΝΓΚΡΑΝΤΤα χρόνια πέρασαν, ο «υπαρκτός» κατέρρευσε από μόνος του, οι ονομασίες που θύμιζαν το παρελθόν άλλαξαν, αλλά για το… τιμημένο κουκουέ, των τελευταίων σταλινικών υπολειμμάτων της υφηλίου, τίποτα δεν έχει αλλάξει, ούτε καν η ονομασία του Λένινγκραντ! Τα συντρόφια ζουν στον δικό τους κόσμο!
Διαβάστε το παρακάτω ρεπορτάζ από την επίσημη ιστοσελίδα του… τιμημένου και θα καταλάβετε τι εννοούμε:
«Επέστρεψε από τη Μόσχα η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, αποτελούμενη από τους συντρόφους Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Ελισαίο Βαγενά, μέλος της ΚΕ και Υπεύθυνο του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ και τη Δανάη Χέλμη, μέλος της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων του ΚΣ της ΚΝΕ, που εκπροσώπησε το ΚΚΕ στη συνεδρίαση της Ομάδας Εργασίας των Διεθνών Συναντήσεων των Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων… Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η 19η Διεθνής Συνάντηση των Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων να πραγματοποιηθεί στο Λένινγκραντ, στις 2 και 3 Νοέμβρη 2017, ενώ θ' ακολουθήσουν και εορταστικές εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια της επετείου της Οχτωβριανής Επανάστασης, τόσο στο Λένινγκραντ, όσο και στη Μόσχα. Οι αντιπρόσωποι των ΚΚ επισκέφτηκαν την Κόκκινη Πλατεία και το Μαυσωλείο του Λένιν, όπου κατέθεσαν λουλούδια, με την ευκαιρία της επετείου των 147 χρόνων από τη γέννηση του ηγέτη της Οχτωβριανής Επανάστασης.

(ΥΓ): Συντρόφια, χαιρετίσματα στη… μούμια του Λένιν και ευτυχές το… 1917! Μήπως να ρίχνατε και καμιά ματιά στην ταινία “Good Bye Lenin”, που είναι ότι πρέπει για την περίπτωσή σας, μπας και επανέλθετε στην σύγχρονη πραγματικότητα;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.