Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

 

Τις τελευταίες μέρες, κι ενώ όλος ο κόσμος αναλύει και προσπαθεί να εκλογικεύσει το τι συμβαίνει στη Γαλλία, στη Συρία και πιο μακριά ακόμη, στη Βόρεια Κορέα, ένα περίεργο παιχνίδι παίζεται στη γειτονιά μας, στην περιοχή των Βαλκανίων.
Το υβριδικό κρατίδιο των Σκοπίων ταράζεται τον τελευταίο καιρό από τις συγκρούσεις ανάμεσα στις διάφορες εθνικότητες που συνυπάρχουν στην επικράτεια του. Οι Αλβανοί που ζουν εκεί, καθοδηγούμενοι από τη μητέρα Αλβανία, προχωράνε καθημερινά σε διαδηλώσεις και κάθε είδους ταραχές, προσπαθώντας να πιέσουν με τον τρόπο τους, ώστε ν' αναρριχηθεί στην εξουσία το αλβανικό κόμμα και να επιταχυνθεί με αυτό τον τρόπο η πολυπόθητη ένωση με την Αλβανία και η δημιουργία του μεγάλου κράτους που ονειρεύονται.
Ταυτόχρονα, με μια πρωτοφανή δήλωση, ο πρωθυπουργός του Κοσόβου, του δεύτερου υβριδικού κράτους στην περιοχή μας, ανακοίνωσε την επιθυμία του για να ενωθεί και το δικό του ψευδοκράτος με την Αλβανία. Συγχρόνως, δημοσιεύονται από επίσημα αλβανικά κέντρα εξουσίας χάρτες, με ελληνικά εδάφη να συμπεριλαμβάνονται στην αλβανική επικράτεια, φθάνοντας έως την Άρτα!!!
Από τα ΜΜΕ μαθαίνουμε, ότι χιλιάδες όπλα κρύβονται στα Σκόπια, σταλμένα εκεί από Αλβανούς του UCK και από την βουλγαρική κυβέρνηση, η οποία προσπαθεί να εξοπλίσει και αυτή με την σειρά της τους Βούλγαρους που διαμένουν εκεί. Επίσης, διαχέονται πληροφορίες, ότι πολλοί τζιχαντιστές με καταγωγή από το Κόσοβο έχουν περάσει στη γειτονική χώρα κι έχουν είδη οργανώσει πολλές ένοπλες ομάδες.
Κι ενώ όλα αυτά συμβαίνουν γύρω μας, η ελληνική(;) κυβέρνηση αδιαφορεί για όλα αυτά, κι ενώ ο κλοιός σφίγγει, αυτή συνεχίζει το επικίνδυνο παιχνίδι των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», στοιβάζοντας όλο και πιο πολλούς λαθρομετανάστες μουσουλμάνους σε όλη την επικράτεια, παραχωρώντας τους σπίτια, χρήματα και ότι άλλο χρειαστούν.
Ας ελπίσουμε, ότι οι δυσμενείς εξελίξεις στην περιοχή των Βαλκανίων θα περιοριστούν μόνο στα «πρωταγωνιστικά» κράτη και ότι η κρίση δεν θ' αγγίξει την Ελλάδα, που ζει τη δική της εθνική, αξιακή και οικονομική κρίση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.