Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017

Ο «ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ» ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ! ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΗΛΙΘΙΟΙ!

Grand succès είχε για μια ακόμα φορά ο «Ρουβίκωνας». Αυτή τη φορά -καθώς λένε τα καθεστωτικά ΜΜΕ- το «κατόρθωμά» τους δεν ήταν μόνο ότι έφτασαν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου ρίχνοντας… αντιμνημονιακά φέιγ βολάν, αλλά κάποια μέλη του (τα πιο… θαρραλέα) μπήκαν και μέσα στον προαύλιο χώρο του – αν και η Αστυνομία το διαψεύδει.
Τι λέτε ωρέ; Σε ποιον προαύλιο χώρο του; Ο «Ρουβίκωνας» είναι ΜΕΣΑ στο Μέγαρο Μαξίμου! Είναι ο mister Tsipras και κάθε τι στον ΣΥΡΙΖΑ! Είναι το στημένο αριστερό άλλοθί τους!
Εδώ πρόκειται για την κλασσική συνταγή της αριστερής κυριαρχίας στο πεζοδρόμιο: εφόσον πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ξεφτιλισμένη πόρνη της Μέρκελ και του Σόιμπλε και δεν συγκινεί πλέον, φτιάχνουμε κάτι σε πιο αριστερό, κάτι σαν Ρομπέν, όχι των δασών αλλά των πόλεων, που ξηγιούνται… επαναστατικά. Όχι κόμμα (άρα ανταγωνιστικό), αλλά μια «οργάνωση», που θα συντηρεί τον μύθο της αγίας, της άσπιλης κι αμόλυντης αριστεράς. Τα μέλη της οποίας μπαίνουν και σε εταιρείες που κάνουν πλειστηριασμούς και τα σπάνε, για να εντυπωσιαστεί το πόπολο με τη… μαγκιά τους (ότι «καθαρίζουν» για πάρτη του), την ίδια ώρα που τα ξεφτιλισμένα όντα που κατευθύνουν τα «Ρομπέν» πουτανόπαιδα των βορείων προαστείων, είναι αυτά που έχουν δώσει το ελεύθερο να γίνονται οι πλειστηριασμοί. Και μπαίνουν και σε γνωστή αλυσίδα καφέδων και τα σπάνε κι εκεί, τάχατες διαμαρτυρόμενα για το ατύχημα που είχε κάποιος διανομέας της αλυσίδας. Αλλά, ο εργασιακός μεσαίωνας που επικρατεί στην συγκεκριμένη και τις υπόλοιπες αλυσίδες -κι όχι μόνον στις αλυσίδες, παντού- επικρατεί με την ανοχή της κυβερνώσας αριστεράς των εντολοδοτών αυτών που σπάνε.
Με λίγα λόγια, τα θέλουν όλα δικά τους! Δική τους και την κυβέρνηση, δική τους και τη μαϊμού «αντιπολίτευση» του πεζοδρομίου! Είναι η αριστερά «ηλίθιοι»!
(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, τα 14 μέλη του «Ρουβίκωνα» που «προσήχθησαν» για το «ντου» στο Μέγαρο Μαξίμου, αφέθηκαν (και πάλι!) ελεύθερα. Βλέπετε, οι παρακρατικοί μόνο προσάγονται. Ποτέ δεν συλλαμβάνονται!  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.