Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

ΣΟΚ! ΤΟ ΚΚΕ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΚΙΜ: «ΕΙΝΑΙ… ΤΣΟΥ-ΤΣΕ-ΚΙ»!

Γράφει ο Αντίοχος

Σκληρή κριτική, που κατάληξε σε αποκήρυξη του τελευταίου σταλινικού καθεστώτος στον κόσμο -της Βόρειας Κορέας- υπάρχει μέσα στην Εισήγηση (που έγινε δεκτή με ποσοστά άνω του 99% από τους κουκουέδες…) του… χρυσορολεξάκια (για να μην ξεχνιόμαστε…) αρχικουκουέ Κουτσούμπα.
Η αποκήρυξη περιέχεται στο κεφάλαιο «Η κατάσταση στο διεθνές κομμουνιστικό κι εργατικό κίνημα και η δράση του ΚΚΕ» και αναφέρει τα εξής για τους Κορεάτες… προδότες:  «Σε βήματα ενίσχυσης των λεγόμενων ελεύθερων οικονομικών ζωνών της «αγοράς» έχει προχωρήσει και η Βόρεια Κορέα, όπου το Κόμμα Εργατών Κορέας, εδώ και αρκετά χρόνια, έχει απεμπολήσει το μαρξισμό–λενινισμό, προβάλλει την ιδεαλιστική θεωρία «τσου τσε», μιλάει για «κιμιλσουγκισμό–ιμγιονγκιλισμό», παραβιάζοντας κάθε έννοια σοσιαλιστικής δημοκρατίας, εργατικού–λαϊκού ελέγχου, μέσα σ’ ένα καθεστώς οικογενειοκρατίας».
(ΥΓ) 1: Τι θέλει να πει το… τιμημένο, με την φράση «προβάλλει την ιδεαλιστική θεωρία του τσου τσε»; Προφανώς, αποκαλεί… «τσουτσέκι» τον σύντροφο Κιμ!
(ΥΓ) 2: Φυσικά, αυτά που άρχισαν να λένε οι… κακές γλώσσες, πως δήθεν το… τιμημένο κουκουέ αποκήρυξε τον σύντροφο Κιμ γιατί αρνήθηκε να καταβάλλει… διεθνιστική βοήθεια (δηλαδή φράγκα…) στους παλιάτσους του Περισσού, είναι αισχρές συκοφαντίες για το κόμμα του λαού, που ως γνωστόν είναι… υπεράνω χρημάτων!
(ΥΓ) 3: Ιδού και τα αποτελέσματα της αποκήρυξης των κουκουέδων: από τη στιγμή που την πληροφορήθηκαν, πλήθη Βορειοκορεατών έχουν κατακλύσει τις πλατείες της χώρας και… κλαίνε γοερά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.