Τρίτη, 25 Απριλίου 2017

Κυριακάτικη Δημοκρατία: «Βαρβάτα νούμερα θα χτυπήσει στο Αιγαίο η Χρυσή Αυγή»!


Κυριακάτικη Δημοκρατία: «Βαρβάτα νούμερα θα χτυπήσει στο Αιγαίο η Χρυσή Αυγή»

Η ενδυνάμωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε όλη την επικράτεια αποτελεί ένα γεγονός, το οποίο, όσο κι αν προσπαθούν, για ευνόητους λόγους, ν' αποκρύψουν από τον Ελληνικό Λαό, εν τούτοις αποτελεί πραγματικότητα.
Χαρακτηριστικό επί του θέματος αυτού είναι το σχόλιο της «Κυριακάτικης Δημοκρατίας», το οποίο λέει τα εξής πολύ ενδιαφέροντα: “Νέα προειδοποίηση προς Ν.Δ: Αν η Χρυσή Αυγή χτυπήσει τίποτα βαρβάτα νούμερα στην επόμενη κάλπη στο Αιγαίο, μην απορήσετε… Την ώρα που το Υπ. Μετανάστευσης προωθεί, με ΜΚΟ του Σόρος, τη μόνιμη εγκατάσταση προσφύγων στα νησιά, η παράταξις ασχολείται με το να ζητά τη σύγκλιση της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων για τη… Βενεζουέλα! Το έχετε χάσει;
Η «προειδοποίηση» έχει να κάνει προφανώς με την πλήρη, επί της ουσίας, συνταύτιση της ΝΔ με την κυβέρνηση στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, καθώς, αντί να εισακούσει την αγωνία και την ανησυχία των Ελλήνων που πλήττονται από την πλημμυρίδα των παράνομα εισερχομένων στην Πατρίδα μας, προτιμά να συμμετέχει κι αυτή στο «κλαμπ» της «πολιτικής ορθότητας» και της λαγνείας για την λαθρομετανάστευση.
Τα «βαρβάτα νούμερα» λοιπόν, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα τα «χτυπήσει», όχι μόνο στο Αιγαίο, αλλά και στην υπόλοιπη Χώρα!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.