Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Τρόμος στο ΚΚΕ για την επιρροή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στους Έλληνες Εργαζόμενους: Νέα συκοφαντική επίθεση από τα ορφανά του ΣτάλινΣυνέδρια ιδεολογικών και πολιτικών απολιθωμάτων δεν μπορούν να έχουν την παραμικρή απήχηση και επιρροή στην Ελληνική κοινωνία. Ως εκ τούτου, το 20ο συνέδριο του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδος (ΚΚΕ) περνά και αυτό στα αζήτητα της Ιστορίας. Δεν μπορούμε όμως ν' αφήσουμε ασχολίαστη μια ακόμη συκοφαντία των εγχώριων απολογητών του αρχισφαγέα Στάλιν εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. 
Συγκεκριμένα, στην εισήγηση της Κ.Ε. του ΚΚΕ για το 20ο συνέδριο διαβάζουμε τα εξής, που αφορούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: «Ειδικά οι ναζιστές υπόδικοι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής συνεχίζουν να δρουν ως δυνάμεις στήριξης του συστήματος, να χύνουν το ρατσιστικό τους δηλητήριο, να πρωτοστατούν στον πρωτόγονο αντικομμουνισμό. Έχουν ύποπτες και ποικίλες διασυνδέσεις με εξωελληνικά κέντρα και υπηρεσίες, με σκοτεινά κυκλώματα. Μέσα στη Βουλή υποκρίνονται την αντισυστημική δύναμη, την ίδια στιγμή που διεκδικούν περισσότερα προνόμια και φοροαπαλλαγές για τμήματα του κεφαλαίου και συνεχίζουν να λειτουργούν ως δουλέμποροι της μεγαλοεργοδοσίας».
Προκαλούμε τους αιώνια εθνοπροδότες νοσταλγούς του Σοβιετικού ιμπεριαλισμού να κατονομάσουν τις «ύποπτες και ποικίλες διασυνδέσεις με εξωελληνικά κέντρα και υπηρεσίες, με σκοτεινά κυκλώματα» που δήθεν αφορούν το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Φυσικά και δεν πρόκειται να το κάνουν. Αλλά μαθημένοι μια ζωή στην παραπληροφόρηση, τη λασπολογία και το «σπορ» του χαφιεδισμού (με ιδιαίτερο μάλιστα ζήλο ανάμεσά τους) πετάνε τη συκοφαντία τους, προσπαθώντας να δημιουργήσουν ψευδείς και χυδαίες εντυπώσεις.
Αν υπάρχει ένα κόμμα το οποίο συνδέεται με τα όσα περιγράφονται στη συκοφαντική αναφορά, αυτό είναι αναμφίβολα το ΚΚΕ, το οποίο έπαιρνε επί δεκαετίες εντολές από τη Μόσχα για την κομματική του γραμμή, χορεύοντας σαν εκπαιδευμένη αρκούδα στο ντέφι που της χτύπαγε ο εκάστοτε αρχιμπολσεβίκος του Κρεμλίνου.


Βασικός σκοπός όμως της συκοφαντικής αναφοράς του ΚΚΕ για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι άλλος και φαίνεται ξεκάθαρα στο δημοσίευμα της καθεστωτικής φυλλάδας ‘’Έθνος’’, όπου διαβάζουμε τα εξής: «ξεχωριστό κεφάλαιο αποτελεί για τον Περισσό η σύγκρουση με τη Χρυσή Αυγή. Εδώ και αρκετούς μήνες η φασιστική οργάνωση προσπαθεί να διεισδύσει σε εργατικά σωματεία και συνδικάτα. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αποτελεί η ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη στο Πέραμα, όπου εκεί η Χρυσή Αυγή έχει προσπαθήσει να φτιάξει δικό της σωματείο.
Το ζήτημα εξήγησε αναλυτικά στο Συνέδριο ο Βαγγέλης Μαρούπας, στέλεχος του ΚΚΕ στον Πειραιά, αναφέροντας πως η περιοχή ετοιμάζεται να μετατραπεί σε μια Ειδική Οικονομική Ζώνη, με την αξιοποίηση του χρυσαυγίτικου σωματείου. Αυτό που επιθυμεί το ΚΚΕ, είναι τα συνδικάτα, σε συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες, ν' απομονώσουν τη Χρυσή Αυγή, φράζοντάς της τον δρόμο στο εργατικό κίνημα. Στις τοπικές κοινωνίες αναμένεται ν' αξιοποιηθεί και η εμπειρία από την πρόσφατη σύγκρουση που είχε μαζί της ο κομμουνιστής δήμαρχος Πάτρας Κώστας Πελετίδης». 
Το γεγονός ότι εδώ και καιρό η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει πολύ μεγαλύτερη διείσδυση κι επιρροή στους Έλληνες Εργαζόμενους απ’ ότι οι ξοφλημένοι κομμουνιστές καπηλευτές, επεξηγεί το μίσος των τελευταίων σε βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Ότι κι αν πράξουν τ' απολιθώματα του Περισσού, το Μέλλον ανήκει στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και τον Ελληνικό Εθνικισμό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.