Τρίτη, 25 Απριλίου 2017

Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΣΚΛΗΡΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!!!

Μετά την κυβέρνηση της φράου Μέρκελ, που παρουσίασε νόμο για την επιβολή προστίμων, που θα φτάνουν τα 50 εκατομμύρια ευρώ, σε εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης που δεν ελέγχουν (λογοκρίνουν) και διαγράφουν άμεσα «αναρτήσεις μίσους», και η Κομισιόν εξετάζει «το νομικό πλαίσιο για την πάταξη της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο», σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters.
Τουτέστιν, τη θέσπιση νομοθετικών μέτρων για να καθορίσει το πλαίσιο με το οποίο οι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου, όπως το Facebook, το Twitter και η Google, θα λογοκρίνουν και θα διαγράφουν όσες αναρτήσεις θεωρεί πως αποτελούν «ρητορική μίσους».
Κι είναι προφανές ποιες θα είναι αυτές: οι αναρτήσεις εθνικιστικού περιεχομένου και μόνον αυτές!
Πάντως, εις ότι αφορά την Ελλάδα, δεν υπάρχει ανάγκη κανενός νόμου και απειλής επιβολής προστίμων. Καθότι, το Facebook κατεβάζει αμέσως οποιονδήποτε λογαριασμό χρήστη έχει εθνικιστικό περιεχόμενο και λογοκρίνει… προληπτικά όσους είναι βέβαιον πως θα έχουν τέτοιο «ανεπίτρεπτο» περιεχόμενο, όπως έχει κάνει επανειλημμένες φορές με λογαριασμούς της ιστοσελίδας μας ή βουλευτών και γνωστών (φακελωμένων) στελεχών της Χρυσής Αυγής!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.