Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

ΑΙΣΧΟΣ! Τιμώρησαν τους πατριώτες φιλάθλους της Κύπρου που αντέδρασαν στην απόσυρση του Ενωτικού Δημοψηφίσματος...


ΑΙΣΧΟΣ! Τιμώρησαν τους πατριώτες φιλάθλους της Κύπρου που αντέδρασαν στην απόσυρση του Ενωτικού Δημοψηφίσματος

Με βαρύ χρηματικό πρόστιμο τιμώρησε ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ τις ομάδες του Απόλλωνα, της Ανόρθωσης και του ΑΠΟΕΛ, για ανάρτηση πανό με πολιτικό περιεχόμενο.


Οι οργανωμένοι των ομάδων ανήρτησαν πανό, εκφράζοντας την έντονη δυσφορία και την αντίδρασή τους στην απόφαση της βουλής για την υπερψήφιση της ντροπιαστικής «τροπολογίας Ακιντζί» και την κατάργηση του ολιγόλεπτου εορτασμού του Ενωτικού Δημοψηφίσματος από τα σχολεία.
Φαίνεται, πως στην Κύπρο του 2017 κάποιοι δεν ενοχλούνται όταν η Κυπριακή βουλή εκτελεί τις εντολές του κατοχικού ηγέτη, αλλά τους ενοχλεί που ορισμένοι δεν συμβιβάζονται με την υποταγή στον κατακτητή και αντιδρούν
Έντονες είναι οι αντιδράσεις στην πλειοψηφία της κοινωνίας μετά την υπερψήφιση της (ν)τροπολογίας του ΔΗΣΥ στις 7/4, όπου ο ΔΗΣΥ και το ΑΚΕΛ, με τον πλέον επίσημο τρόπο, δήλωσαν υποταγή στις εντολές του Μουσταφά, καταργώντας την ολιγόλεπτη αναφορά στα σχολεία για το Ενωτικό Δημοψήφισμα.


Οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα, της Ανόρθωσης και του ΑΠΟΕΛ, κατά την διάρκεια της 4ης Αγωνιστικής της Β’ Φάσης του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου αυτό το Σαββατοκύριακο, έστειλαν με σαφήνεια την αντίθεσή τους στην προδοσία (όπως την αποκάλεσαν) που συντελέστηκε στην βουλή, την Παρασκευή 7/4. Ανήρτησαν πανό στις κερκίδες και φώναξαν έντονα συνθήματα ενάντια στο ΔΗΣΑΚΕΛ, που χάριν της Ομοσπονδίας προσκύνησαν τον κατοχικό ηγέτη, ξεγράφοντας την ίδια την Ιστορία.


Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) επικροτεί τέτοιες ενέργειες, που δηλώνουν ξεκάθαρα την αντίθεσή τους στους καταστροφικούς χειρισμούς στο Κυπριακό και την μειοδοτική ενέργεια των βουλευτών του ΔΗΣΑΚΕΛ, οι οποίοι με την ψήφο τους έγιναν επίσημα ουρά της κατοχής στην Κύπρο.
Μόνο με Εθνική ομοψυχία κι έχοντας όλοι οι Έλληνες της Κύπρου κοινό στόχο την Απελευθέρωση, θα μπορέσουμε να χαράξουμε μια Εθνική στρατηγική στο Κυπριακό. Οι οργανωμένοι άφησαν στην άκρη τις οπαδικές τους διαφορές, στέλνοντας ένα κοινό μήνυμα Εθνικής Αντίστασης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.