Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

ΟΙ… ΘΕΑΜΑΤΙΚΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Τον θυμάστε εκείνον τον… παλικαρά βουλευτή Μανιό (της ακροαριστερής συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ), που πριν από λίγο καιρό έσκιζε… γάτες και απέκλειε νέα μέτρα με μειώσεις στο αφορολόγητο και στις συντάξεις;
Επειδή μπορεί να μην θυμάστε τι έλεγε, σας θυμίζουμε εμείς, που κρατάμε «τεφτέρια» (συνέντευξή του στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North 98, 22 Φεβρουαρίου 2017): «Δεν συμφωνήθηκαν μέτρα, μειώσεις στο αφορολόγητο κλπ. Το τι θα έρθει, εμείς δεν έχουμε εικόνα, έχουμε την εικόνα την επίσημη να βγαίνει ο Ντάισελμπλουμ και να λέει πως είμαστε σε καλό δρόμο. Μείωση στις συντάξεις, ή άλλο, είναι πακέτο λιτότητας. Άρα, αυτό δεν μπορεί να υπάρχει, γιατί ξέρει ότι δεν μπορεί να ψηφιστεί από την ελληνική κυβέρνηση. Αν προσδοκούν να έρθει μια άλλη κυβέρνηση να τα ψηφίσει, τότε ας αναλάβουν την ευθύνη των πράξεών τους».
Ίσα ρε μάγκα!
Αχ, πως περνάει ο καιρός και πως αλλάζουν τα πράματα! Μιλώντας λοιπόν στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό, προχθές, είπε η ακροαριστερή συνείδηση του ΣΥΡΙΖΑ: «Όχι, οι περικοπές των συντάξεων δεν είναι προσφορά. Οι περικοπές των συντάξεων είναι αναγκαστικό μέτρο για να επιβιώσουμε. Για πρώτη φορά στην ιστορία των μνημονίων, παίρνουμε λογιστικά ίδιου μεγέθους δημοσιονομικό αντίμετρα, κάτι που θα βοηθήσει την οικονομία».
Τσου ρε Λάκη!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.