Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

ΕΡΕΥΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΧΑΡΒΑΡΝΤ: ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΩΝ ΑΠΟ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Την εξήγηση γιατί το εγχώριο «αλληλέγγυο» αληταριό «καίγεται» για τα λεγόμενα «προσφυγόπουλα», μας δίνουν τα ευρήματα έρευνας του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ. Μόνο που δεν τα εκπαιδεύει στα γράμματα, αλλά στην ανωμαλία!
Η σχετική έρευνα έγινε από την Δρ. Βασιλεία Διγιδίκη και την καθηγήτρια Ζακλίν Μπάμπα του κέντρου υγείας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και το πόρισμα είναι το εξής:
«Επιδημία σεξουαλικής εκμετάλλευσης προσφυγόπουλων στην Ελλάδα
Απελπισμένα ασυνόδευτα παιδιά αναγκάζονται να πουλήσουν τα κορμάκια τους για να μαζέψουν χρήματα και να πείσουν τους διακινητές να τα μεταφέρουν σε κάποια χώρα της βόρειας Ευρώπης. Ασυνόδευτα παιδιά από τη Συρία, το Αφγανιστάν και το Πακιστάν, «ξεμένουν» από χρήματα στην Ελλάδα και δεν είναι σε θέση να πληρώσουν τα υπέρογκα ποσά που ζητούν οι διακινητές. Έτσι, πωλούν σεξ για να μπορέσουν να χρηματοδοτήσουν το ταξίδι τους.
Η έρευνα έδειξε, ότι η σεξουαλική συνεύρεση μ' ένα παιδί κοστίζει κατά μέσο όρο 15 ευρώ. Τα περισσότερα από τα παιδιά αυτά είναι αγόρια από το Αφγανιστάν, ενώ θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης πέφτουν και παιδιά από την Συρία, το Ιράκ και το Ιράν.
Συνηθέστεροι «πελάτες» είναι άντρες άνω των 35 ετών. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την έρευνα, σεξουαλική εκμετάλλευση δεν υφίσταται μόνο στην Αθήνα, αλλά και σε περιοχές της περιφέρειας, η δε αποτυχία προστασίας των παιδιών αυτών από το ψευδοκράτος χαρακτηρίζεται δραματική».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.