Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

Το βοήθημα για τους συνταξιούχους μόνο βουλευτές το έλαβαν; Άλλες πέντε περιπτώσεις από ΝΔ και Σύριζα!!!


Το βοήθημα για τους συνταξιούχους μόνο βουλευτές το έλαβαν; Άλλες πέντε περιπτώσεις από ΝΔ και Σύριζα!

Τελικώς, απ' ότι φαίνεται, το επίδομα για τους «χαμηλοσυνταξιούχους» το έλαβαν κατά κύριο λόγο βουλευτές της ΝΔ και του Σύριζα, γεγονός που εξηγεί γιατί έως τώρα, παρότι το επίδομα δόθηκε προ μηνών, δεν ακούσαμε ούτε λέξη στα κανάλια για το ζήτημα.
Ντζιμάνης, Τόσκας, Ακριώτης από Σύριζα, αλλά και ο Γιακουμάτος και ο Αναστασιάδης από την Νέα Δημοκρατία, εισέπραξαν το έκτακτο βοήθημα προς αναξιοπαθούντες βουλευτές και επί μήνες σιωπούσαν, ελπίζοντας –προφανώς– να κρατήσουν τα λίγα ευρώ του βοηθήματος...
Εν τέλει, τώρα που το θέμα έλαβε δημοσιότητα, αναγκάζονται να προβαίνουν σε δηλώσεις ότι το επέστρεψαν, δηλώσεις που δεν αναιρούν την ηθική απαξία της πράξεώς τους να σιωπήσουν για τόσο καιρό, ασχέτως αν όντως τα επέστρεψαν ή όχι.
Θα επικαλεστούμε τη δήλωση Γιακουμάτου, για ν' αντιληφθείτε τι ακριβώς έγινε. Σύμφωνα λοιπόν με τον Γιακουμάτο, ο ίδιος έλαβε το βοήθημα από το λάθος του συστήματος και ακολούθως διέθεσε τα χρήματα για φιλανθρωπίες. Κοινώς, διαφήμισε τον εαυτό του μέσω «κοινωνικών δράσεων» με τα χρήματα που έλαβε από λάθος και τα οποία κανονικά δεν θα έπρεπε να έχει λάβει.
Παρόμοιες είναι και οι περιπτώσεις των υπολοίπων, οι οποίοι διαφημίζουν την επιστροφή (με κάθε τρόπο) των χρημάτων αυτών, για ν' αποδείξουν ότι είναι «ηθικοί». Ουδείς όμως έσπευσε να καταγγείλει τις αστοχίες του συστήματος, στερώντας έτσι το βοήθημα από τους πραγματικούς δικαιούχους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.