Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017

Άγριο κράξιμο σε Τσίπρα από οδηγούς στην Ιονία Οδό: Ξεφτιλίστηκε το κράτος των νταβατζήδων - ΒΙΝΤΕΟ


Άγριο κράξιμο σε Τσίπρα από οδηγούς στην Ιονία Οδό: Ξεφτιλίστηκε το κράτος των νταβατζήδων - ΒΙΝΤΕΟ

Μόλις λίγες μέρες πριν την μεγάλη έξοδο της Ανάστασης, ο Τσίπρας εγκαινίασε τους δρόμους των νταβατζήδων και παράλληλα, σε συνεργασία με τα ΜΜΕ που διαθέτουν οι εθνικοί εργολάβοι, έστησε ένα επικοινωνιακό σόου, για να ξεγελάσει τους Έλληνες από την νέα μνηνονιακή λαίλαπα που πρόκειται να έρθει.  
Κατά την ομιλία του, ο Τσίπρας μεταξύ άλλων τόνισε, πως «είναι σημαντικό να παραδίδονται τα έργα αυτά πριν από τις γιορτές του Πάσχα, ώστε να έχουμε πάνω απ' όλα μια ασφαλή πασχαλινή έξοδο, αναίμακτη, με μια εύκολη, άνετη και ασφαλή μετακίνηση».
Στην πράξη όμως οι δρόμοι αποδείχτηκαν ημιτελείς και ανεπαρκείς, αφού δημιουργήθηκαν τεράστιες ουρές, με χιλιάδες οδηγούς να εγκλωβίζονται στα οχήματά τους και να καταριούνται τον Τσίπρα και τις επικοινωνιακές φιέστες του!


Η πραγματική κατάσταση στην Ιονία Οδό αποτυπώθηκε στο ρεπορτάζ του τοπικού μέσου Nafpaktianews.gr, το οποίο παραθέτουμε αυτούσιο.
"Συνεχίζονται οι ουρές χιλιομέτρων στην Ιόνια οδό, από την Ρίζα έως το Μεσολόγγι. Σε απόγνωση οι οδηγοί μίλησαν στην κάμερα του Nafpaktianews.gr για την σημερινή ταλαιπωρία  που έχουν υποστεί μέχρι και αυτή την ώρα. Σύμφωνα με όσα δήλωσαν στο Nafpaktianews.gr, η ουρά είναι περίπου είκοσι χιλιόμετρα έως και το Μεσολόγγι!!!
Τώρα, η αιτία που έχει φέρει αυτή την κατάσταση είναι, πως στα τούνελ της Κλόκοβας «δουλεύει» το ένα ρεύμα, αλλά και η διοχέτευση των οχημάτων από τον κυκλικό κόμβο στην Ρίζα, όπου τα αυτοκίνητα κινούνται με χαμηλή ταχύτητα μέχρι να μπουν στην παλαιά εθνική. Πρέπει ν' αναφέρουμε όμως, πως η επιστροφή ήταν μαζική και φάνηκε στην επιστροφή, καθώς οι εκδρομείς του Πάσχα επέστρεψαν την ίδια ημέρα και όχι σταδιακά, όπως έγινε κατά την έξοδο από την πρωτεύουσα.


Πρώτη ενημέρωση 15:00
Η μαζική επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα έχει δημιουργήσει τεράστιο μποτιλιάρισμα στην Ιόνια οδό, από την Ρίζα έως και το Ευηνοχώρι. Το Nafpaktianews.gr βρέθηκε εκεί και σας παρουσιάζει την κατάσταση που επικρατεί από την Ρίζα έως και την Άνω Βασιλική.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, την κατάσταση επιβάρυνε ένα τροχαίο που συνέβη λίγο πριν την έξοδο των τούνελ της Κλόκοβας, ευτυχώς όμως μόνο με υλικές ζημιές. Η Τροχαία σταδιακά κόβει την κυκλοφορία, για να μην δημιουργείται μποτιλιάρισμα μέσα στις σήραγγες της Κλόκοβας . Σύμφωνα με οδηγούς, αυτή την ώρα υπάρχει μεγάλη αναμονή".


Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι στα πολυδιαφημιζόμενα εγκαίνια δεν ήταν μόνο ο Τσίπρας και η κουστωδία του, αλλά όλοι οι εκπρόσωποι των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου, που παρακαλούσαν του συριζαίους να κόψουν μαζί τις κορδέλες των ημιτελών δρόμων, όπως αποδείχθηκε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.