Σάββατο, 22 Απριλίου 2017

Αχάριστοι κι επικίνδυνοι: Οι λαθρομετανάστες πετάνε στα σκουπίδια το φαγητό στο “hot spot” του Ελαιώνα!!! - Σχόλιο διαχειριστή του blog: Κι εσύ "αληλλέγγυε" ραγιαδάκο νεοέλληνα, αν δεν χορταίνεις στα συσσίτια, τράβα τώρα να μαζέψεις από τα σκουπίδια των hotspots τις μερίδες που κόβει από εσένα το κράτος για να ταΐζει τα ορκς!!!


Αχάριστοι και επικίνδυνοι: Οι λαθρομετανάστες πετάνε στα σκουπίδια το φαγητό στο “hot spot” του Ελαιώνα!

Δυστυχώς, η είδηση δεν είναι ούτε καινούρια, ούτε πρωτόγνωρη, αλλά, κάθε φορά που βγαίνει στο φως της δημοσιότητας, προκαλεί θλίψη και οργή.


Καθημερινό είναι πια το φαινόμενο, όπου οι αχάριστοι κι επικίνδυνοι λαθρομετανάστες πετούν τις μερίδες φαγητού που τους προσφέρονται στα σκουπίδια.


Μάλιστα, είναι τέτοιο το μένος και η αφιλοτιμία τους, που δεν κάνουν καν τον κόπο να πετάξουν τις πλαστικές συσκευασίες με το φαγητό -ΓΕΜΑΤΕΣ- μέσα στους κάδους.


Ιδού και η σχετική μαρτυρία του ιερέα Ν. Μακρή, από την Χίο, όπου περιγράφει τη βάρβαρη συμπεριφορά των λαθρομεταναστών:


Μην ξεχνάμε, ότι αυτές οι μερίδες φαγητού πληρώνονται από το υστέρημα του Ελληνικού Λαού, οι "αλληλέγγυες" ΜΚΟ πλουτίζουν, και απαγορεύεται στους πεινασμένους συμπολίτες μας να συμμετέχουν στα εν λόγω συσσίτια, που τελικά καταλήγουν στα σκουπίδια...


Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες τραβήχτηκαν πρόσφατα από το "hot spot" του Ελαιώνα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.