Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

Αυτοί είναι οι προδότες αριστεροί (και ορισμένοι δεξιοί βεβαίως-βεβαίως) Κεφαλονίτες, που γιορτάζουν δήθεν την 21η Μαΐου και την Ένωση των Επτανήσων με τη μητέρα Ελλάδα (αναδημοσιεύουμε από την Πράβδα της Κεφαλονιάς "kefalonia news", το σχόλιο του γνωστού γηραλέου μπολσεβίκου "δημοσιογράφου")...Ομολογουμένως, έχουν σαλτάρει οι συριζαίοι, ιδιαίτερα όσοι έχουν εκλεγεί σε συλλόγους και σωματεία. Μια περίπτωση, αυτή που συνέβη με την ΕΛΜΕΚΙ.
Με πρωτοβουλία της, ενόψει της 153ης επετείου από την Ένωση των Επτανήσων, ήρθε στο ΔΣ προς συζήτηση ψήφισμα απόδοσης τιμής στους ριζοσπάστες αγωνιστές. Στο τέλος της συζήτησης και αφού διαβάστηκε το κείμενο το οποίο ήταν μέσα στα πλαίσια της ημέρας που γιορτάζονταν, χωρίς πολιτικές… ακρότητες, ζητήθηκε από τον εκπρόσωπο της Ανεξάρτητης Κίνησης Εκπαιδευτικών (ΑΚΕ), του ψηφοδέλτιου που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ στις αρχαιρεσίες για ΔΣ ΕΛΜΕΚΙ, αν το εγκρίνει ή όχι.
Εδώ είναι η έκπληξη. Θέλοντας νά 'ναι μέσα στη γραμμή του κόμματος (όπως γίνεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις) αρνήθηκε να το ψηφίσει. Μέχρι εδώ καλά. Το περίεργο της υπόθεσης είναι η δικαιολογία που υποστήριξε για να μην το ψηφίσει. Προσέξτε: «Δεν συμφωνώ με την ανακοίνωση, γιατί διαφωνώ με την Ένωση. Πιστεύω ότι έπρεπε να είμαστε ανεξάρτητο κράτος τα Επτάνησα».
Κόκαλο οι παραβρισκόμενοι.
Τη θέση αυτή για να γνωρίζετε, την υποστηρίζουν κι άλλοι. Αλλά πρόκειται για ακροδεξιούς που θέλουν να το παίξουν υπερπατριώτες κεφαλονίτες ανεξάρτητοι δήθεν, που δεν θέλουν να βλέπουν και ν’ ακούνε για την ψωροκώσταινα Ελλάδα.
Τρομάρα τους.
Σ.Α.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.