Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

Τσίπρας σε παράκρουση στο υπουργικό Συμβούλιο: "Δεν θα υπάρξει λιτότητα, θα τα πάρουμε από αυτούς που παίρνουν 400 ευρώ"!!!

Τσίπρας σε παράκρουση στο υπουργικό Συμβούλιο: Δεν θα υπάρξει λιτότητα, θα τα πάρουμε από αυτούς που παίρνουν 400 ευρώ!

Με τους γνωστούς σχιζοφρενικούς πανηγυρισμούς, που χαρακτηρίζουν τη μνημονιακή κυβέρνηση της αριστεράς, χρωμάτισε την ομιλία του προς το υπουργικό συμβούλιο ο Αλέξης Τσίπρας.
Ενδεικτικό του διχασμού της προσωπικότητας, αλλά και της αντιφατικότητας μεταξύ λόγων και πράξεων της συγκεκριμένης κυβέρνησης, ήταν η σχεδόν παράλληλη αναφορά του Τσίπρα για «όχι περισσότερη λιτότητα»  και μείωση αφορολογήτου.
Συγκεκριμένα, από τη μία ο Τσίπρας ανέφερε απολύτως σαφώς ότι «δεν θα υπάρξει ούτε ένα ευρώ περισσότερη λιτότητα», και από την άλλη, αναφέροντας τα συμφωνηθέντα, παραδέχτηκε ότι «το αφορολόγητο θα διαμορφωθεί επομένως το 2020, μεσοσταθμικά, στα 5.900 ευρώ».
Η αριστερή λοιπόν κυβέρνηση, διαλαλεί από τη μία ότι «δεν θα υπάρξει λιτότητα», και από την άλλη προαναγγέλλει σε αυτούς που αμείβονται με μισθούς πείνας ότι πρόκειται να φορολογηθούν με τους γνωστούς μνημονιακούς συντελεστές.
Κάποιος να καλέσει έναν γιατρό... ψυχίατρο κατά προτίμηση!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.