Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

Η αντιμνημονιακή και αντισυστημική πολιτική πορεία της Χρυσής Αυγής


Η αντιμνημονιακή και αντισυστημική πολιτική πορεία της Χρυσής Αυγής

Καθώς η ψήφιση και των νέων δυσβάστακτων μέτρων είναι θέμα μερικών ημερών, με την έγκρισή τους από το συντεταγμένο κοπάδι «προβάτων» των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρη, το μόνο που μένει να μάθουμε είναι όλες τις λεπτομέρειες αυτών των μέτρων, καθώς και τη διάρκειά του (πόσα χρόνια δηλαδή μετά το 2018 θα πρέπει να παράγονται «πρωτογενή πλεονάσματα» ύψους 3,5% του ΑΕΠ).
Η διάρκεια όμως δεν έχει και τόση σημασία, αφού μετά από επτά χρόνια διαρκούς κοροϊδίας (απ’ όλες τις μνημονιακές κυβερνήσεις) για το δήθεν «τέλος των Μνημονίων και της επιτροπείας», το οποίο φυσικά ποτέ δεν έρχεται, πρέπει να έχει γίνει συνείδηση σε όσους δεν εθελοτυφλούν, ότι δεν πρόκειται να υπάρξει τέλος. Κι αυτό, γιατί τα Μνημόνια δεν είναι μια παροδική απόκλιση από την «κανονικότητα», που κάποια στιγμή οπωσδήποτε θα τελειώσει.
Αντιθέτως, τα Μνημόνια αποτελούν τις αλυσίδες μιας σύγχρονης πολιτικής και οικονομικής σκλάβωσης της Πατρίδας μας. Αποτελούν το εργαλείο διαχείρισης των διεθνών τοκογλύφων, για τον αποικιακού χαρακτήρα έλεγχο της Χώρας, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας της και την απόλυτη φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού. Αυτή η επτάχρονη εμπειρία της πολιτικής διαχείρισης των τριών (μέχρι στιγμής) Μνημονίων από τις αλλεπάλληλες εθελόδουλες εγχώριες κυβερνήσεις του «συνταγματικού τόξου», επιβεβαιώνει -με τον χειρότερο τρόπο- ότι αυτά ήρθαν για να μείνουν και να ριζώσουν.
Όλες οι μέχρι τώρα μνημονιακές κυβερνήσεις υπόσχονταν, «στα σίγουρα», έξοδο από τα Μνημόνια, πότε μέσω «της ολοκλήρωσης του προγράμματος», πότε μέσω «αναδιαπραγμάτευσης των όρων του προγράμματος» και πότε μέσω… ψευτοτσαμπουκάδων, του τύπου «θα καταργήσουμε τα Μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους, μ' ένα νόμο, σ' ένα άρθρο». Διαλύοντας τα τοξικά νέφη των μίζερων αυταπατών, οφείλουμε να γνωρίζουμε, ότι αυτά τα τρία Μνημόνια θα τ' ακολουθήσουν κι άλλα, ανεξαρτήτως του ποιο κόμμα του «συνταγματικού τόξου» θα είναι αυτό το οποίο θα λαμβάνει τις εντολές από τους διεθνείς τοκογλύφους.
Επομένως, ως Πολιτικό Κίνημα με σαφή Εθνικό και Λαϊκό Χαρακτήρα και περιεχόμενο, οφείλουμε ως ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να καταστρώσουμε ένα συγκεκριμένο σχέδιο, όχι απλώς καταπολέμησης της μνημονιακής περιόδου, αλλά συνειδητής άρνησης συνολικά της παρακμιακής πολιτικής κοινωνικής και οικονομικής ζωής που μας οδήγησε σε αυτά τα Μνημόνια. Όταν απέναντί μας βρίσκεται ένα συμπαγές σύστημα πολιτικής εξουσίας, που έχει την κωδική ονομασία «συνταγματικό τόξο», με δυνατότητες συμμαχιών που παράγουν συνεχώς εναλλακτικές λύσεις διακυβέρνησης, οφείλουμε να πορευθούμε εντελώς αυτόνομα και ανεξάρτητα, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ, αποφεύγοντας καταστάσεις «πολιτικής ουράς».
Όση «απομόνωση» κι αν παράγει, σε αρχικό στάδιο, αυτή η τακτική, ταυτόχρονα αποτελεί το εφαλτήριο για την δυναμική επανεκκίνηση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, με τη συνάντησή του με τους πλέον Συνειδητοποιημένους Έλληνες που επιζητούν κι αυτοί "την Πατρίδα Μας πίσω", και αποτελεί πλέον μονόδρομο και απαρχή της Εθνικής και Κοινωνικής Αντεπίθεσης στον πολιτικό μας Αγώνα για Ελευθερία και Δικαιοσύνη!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.