Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

Απάντηση στην βρώμικη προπαγάνδα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για το ψήφισμα για την Βενεζουέλα - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Απάντηση στην βρώμικη προπαγάνδα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για το ψήφισμα για την Βενεζουέλα - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Όταν οι συνοδοιπόροι της αριστεράς καταγγέλλουν τη Χρυσή Αυγή για... συνεργασία με τους κομμουνιστές!

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ: ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ: “Διαφωνούμε κάθετα με τις πολιτικές που εφαρμόζει το καθεστώς της Βενεζουέλας …
Ψήφισμα ενάντια στο καθεστώς της Βενεζουέλας κατέθεσαν οι φιλελεύθεροι και οι σοσιαλιστές στο Ευρωκοινοβούλιο, και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, για τους δικούς της λόγους, τους οποίους θα σας παραθέσουμε στη συνέχεια, δημοσιεύοντας επ’ ακριβώς το κείμενο που κατατέθηκε στην ψηφοφορία από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το καταψήφισε.
Αμέσως πήραν φωτιά οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι σε διαδίκτυο και κανάλια, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι στην ίδια γραμμή με τον ΣΥΡΙΖΑ! Και ΠΑΣΟΚ - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ χέρι-χέρι να καταγγέλουν τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για συνεργασία με τους κομμουνιστές. Εάν μη τι άλλο, το θράσος δεν τους λείπει, αυτοί, οι χωρίς ντροπή απόλυτα συνοδοιπόροι της αριστεράς, να καταγγέλλουν τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για συνεργασία με την αριστερά!
Αναφέρομαι οπωσδήποτε και σε κάποιους που παριστάνουν τους πατριώτες και μασουλάνε βρώμικο χρήμα από τα κονδύλια της Νουδούλας, οι οποίοι και αυτοί μας κατηγόρησαν... με πάσα ευκολία. Οι μισθοφόροι της Ν.Δ, οι οποίοι δεν βρήκαν να πούνε ούτε λέξη για το μουσείο του σφαγέα του Μελιγαλά, Μπελογιάννη, που έφτιαξε το καθεστώς των Τσίπρα-Καμμένου.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, απαντώντας στην λασπολογία, παρέθεσε στο διαδίκτυο την απάντησή της, η οποία είχε ως εξής:  “Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει απερίφραστα την κομμουνιστική χούντα του αριστερού δυνάστη και εγκληματία Μαδούρο. Καμία ανοχή στα απάνθρωπα -σταλινικού τύπου- καθεστώτα και στους υμνητές τους, συριζαίους και ΚΚΕδες. Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη δύναμη που μάχεται ενάντια στον κομμουνισμό, κι έχει δεχθεί δεκάδες επιθέσεις για τους αγώνες της κόντρα στους συνοδοιπόρους του Μαδούρο.
Η καταψήφιση της πρότασης του "Λαϊκού κόμματος" στην ευρωβουλή αποτελεί συνειδητή καταγγελία της υποκρισίας των νεοφιλελεύθερων, που δήθεν κόπτονται για τα πολιτικά δικαιώματα στη Λατινική Αμερική, αλλά στήριξαν με όλες τις δυνάμεις τους την άθλια επιχείρηση καταπάτησης των δικαιωμάτων εκλεγμένων Ελλήνων βουλευτών, καθώς και χιλιάδων Ελλήνων πολιτών, μέσω της παράνομης δίωξης του Λαϊκού Συνδέσμου”.
Πέρα από την ανακοίνωση αυτή, διαβάστε το κείμενο το οποίο κατέθεσαν οι Ευρωβουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Συναγωνιστές Φουντούλης και Επιτήδειος, για τον λόγο για τον οποίο καταψηφίζουν την εν λόγω πρόταση: 
“Καταψηφίζουμε, παραμένουμε σταθεροί στην πάγια θέση μας για μη ανάμειξη στα εσωτερικά τρίτων χωρών, ακόμη και όταν διαφωνούμε κάθετα με τις πολιτικές που εφαρμόζει το καθεστώς της Βενεζουέλας. Επιπλέον, καταγγέλλουμε την υποκρισία της Ένωσης, η οποία δήθεν κόπτεται για τις -απολύτως πραγματικές- παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην χώρα αυτή, ενώ στην πραγματικότητα απλά εφαρμόζει ιμπεριαλιστική πολιτική. Το γεγονός αυτό αποδεικνύεται από την ανοιχτή συνεργασία της με άλλα καθεστώτα, τα οποία καταπιέζουν ακόμα περισσότερο τον λαό τους, όπως η Τουρκία και η Σαουδική Αραβία”.
Εκτός όμως από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το ψήφισμα των υποκριτών της νεοφιλελεύθερης δεξιάς και της σοσιαλδημοκρατίας, καταψήφισαν και εθνικιστές Ευρωβουλευτές από την Ουγγαρία, τη Γερμανία (NPD) και από τη Λέγκα του Βορρά της Ιταλίας. Όλοι αυτοί γίνανε ξαφνικά συνοδοιπόροι του Μαδούρο, σύμφωνα με τους επαγγελματίες εθνικόφρονες της Ν.Δ. και τους “δημοκράτες” του ΠΑΣΟΚ";

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.